Szoktatok hordani ősszel, esetleg télen napszemüveget? Az gáz?
Figyelt kérdés
Láttam már képeken, meg ritkán mások is hordják ilyen időben. Ti szoktátok? Vagy nem illene?2013. szept. 18. 16:24
1/8 anonim válasza:
ősszel ha süt a nap télen meg mi a szarnak?
2/8 anonim válasza:
Én ma hordtam. Síeléshez, vezetéshez télen kifejezetten szokták is javasolni. Nem szereti a fényt a szemem, úgyhogy ha napos idő van és nem szemüvegben indulok el reggel, akkor felteszem a napszemcsit, nem fogok azért hunyorogni, mert nem divat errefelé még ősszel-télen napszemüveget viselni. :D
3/8 anonim válasza:
ha világos van akkor szerintem nem gáz ősszel vagy akár télen is hordani:)
Az viszont már elég ciki szerintem ha valaki esős,borult időben is felteszi bár az ő dolga:D
4/8 anonim válasza:
Én akkor szoktam hordani, ha süt a nap, arra való. Főleg télen, amikor a hórol visszaverődik a napfény.
5/8 anonim válasza:
nekem rendkívül fényérzékeny a szemem, így szoktam használni.
6/8 anonim válasza:
Igen. Akkor ha napos idő van és sokat vagyok a szabadban.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ebben a kérdésben nincs olyan, hogy illik vagy nem illik. Ha szükséged van rá, akkor hordjad, én is hordom ősszel is meg télen is, főleg ha hó is van! Jobb, mintha hunyorogsz, az mélyíti a szemeid közti ráncot.... :D
8/8 anonim válasza:
Vezetéskor szinte mindig veszek fel napszemüveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!