Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Menő most napszemüveget hordani?

Menő most napszemüveget hordani?

Figyelt kérdés
csak úgy ha sétálok utcán, v pl mammutba
2009. jún. 21. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez mindig ugyanannyira menő: ez kb olyan, hogy menő-e pulcsit hordani. De ha nem hordasz akkor az uv-sugárzás tönkreteszi a szemed meg a hunyorgás miatt ráncos is leszel!
2009. jún. 21. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az utcán v. bármilyen szabad területen, isten szabad ege alatt feltétlenül fontos függetlenül a divattól, mert olyan erős az UV sugárzás még borús időben is, hogy jobb megelőzni a súlyos életre szóló szembetegségeket. Hogy a Mammutban v egyéb plázákban hordasz-e, az a te saját döntésed. Én nem viselnék zárt helyen napszemüveget, mert rosszabbul lehet vele látni és hát egy kicsit megmosolyogtató. Persze, ha inkognitóban vagy, akkor elengedhetetlenül fontos.
2009. jún. 22. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.

Kiegészíteném, hogy ha olcsó szemüveged van ami nem UV szűrős akkor többet ártasz, mint használsz. Hülyeség, hogy az olcsó szemüveg is jobb a semminél. A szemed sötétebbet érzékel és ezáltal kitágul a pupilla, duplaannyi "rossz fényt" enged be a szembe.

De mindenkin napszemüveg van szóval hiheted, hogy menő de épp ezért senkit nem érdekelsz te mert máson is lesz napszemcsi :D ez már csak ilyen.

Én odabent leveszem mert sz.rrá röhögik magukat az emberek azokon, akik a boltba is úgy mennek be ruhát választani, hogy nem veszik le a napszemüveget majd pár nap múlva viszik vissza a ruhát, hogy otthon látták meg milyen színű igazából.....

2009. jún. 22. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Imádom a napszemüvegeket, van két minőségi, eredeti márkás (Gucci és Dior) szemüvegem, de zárt helyen soha nem hordom. Kint az utcán vagy kocsiban mindig rajtam van ha napos idő van. De az elég nevetséges hatást kelt, ha például a Mammutban napszemüvegben sétálgatsz, olyan, mintha nagyon fontos ember lennél, aki fél, hogy felismerik, de ha tényleg így van, és inkognitóban akarsz maradni, akkor hordhatod ott is nyugodtan. ;)
2009. jún. 23. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hordj nyugodtan
2009. jún. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!