Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelv pc-ről mi a véleményetek?

Nyelv pc-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék nyelv pc-t , pénteken megyek szúratni.

Mi a tapasztalatotok, véleményetek róla?

Illetve az intim része is érdekel (csókolózás, orális szex).

nov. 26. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Gyulladást okozhat, piszkál is

Ne csináld!

nov. 26. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. Több ismerősömnek van, semmi problémájuk nincs vele. Viszont jobban fáj mint egy átlag piercing, esetleg vérezhet is kicsit, és hosszabb gyógyulási idő.
nov. 26. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, viszont a fémet nem bírta a nyelvem meg a fogam, ezért műanyagra cseréltem. A szára maradt fém
nov. 26. 17:09
 4/6 kürtőskalácska ***** válasza:
28%
Én semmi pénzért nem szuratnék.
nov. 26. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Több, mint 10 évig volt, szerettem. Már nincs meg, mivel kettévágattam a nyelvem.

Mielőtt lett, csókoloztam olyannal, akinek volt és nagyon bejött, de nem ezért csináltattam, hanem mert nekem tetszett.

A csók vele annyiból más, hogy lehet vele kicsit játszani akár akinek van, akár a másik félnek is.

Orális szexnél lehet jó, semleges és rossz is. Ez nem attól függ, hogy melyik nemnek van, hanem attól, hogy hogyan bánik vele, illetve milyen a technikája. Ha jól tudsz vele bánni, akkor nagyon komoly izgató hatásokat lehet vele tenni. Ha rosszul bánsz vele, akkor akár sérülést is okozhat, habár ahhoz eléggé vadnak/erőszakosnak kell lenni, így nem túl gyakori.

A szúrás része nem vészes. A fájdalom is bőven kibírható. Utána lévő napra felduzzad, a nyelv megdagad és erősen fokozódik a nyáltermelés is. A duzzanat mellé a nyelven fehér lepedék jelenik meg, amit fogkefével napi szinten legalább kétszer, óvatosan el kell távolítani. Az orális higéniára oda kell figyelni. Tejet, tejterméket, erőset, fűszereset, forrót két hétig érdemes elkerülni és lehetőleg minél kevesebb rágást igénylő étkek fogyasztása ajánlott ezen időben, illetve fokozott folyadékbevitel. Étkezések után, illetve felkelés után és lefekvés előtt öblögetni kell a piercer által mondott szerrel. (általában phlogosol oldat, betadine oldat, corsodyl, vagy tengeri sós víz)

Ha sokat szeretnél vele játszani, akkor a gyógyulás után érdemes műanyag végű golyókra váltani (amúgy is cseréltetni kell rövidebb szárra, mivel a szúrási szár bő egy centiméterrel hosszabb a duzzadás miatt, ami a gyógyult nyelvbe kicsit túl hosszú) és legyen nálad tartalék golyó/ékszer mindig fél éven át, mivel ha kiesik, lenyeled, eltörik a golyó, akkor nem szerencsés ékszer nélkül hagyni a lyukat, mivel annyira hamar összeszűkül, hogy órákkal később már nehéz visszarakni.

Ízvesztés vagy hasonló dolgok nem következnek be, viszont a friss szúrás könnyen el tud fertőződni, ezért kell tényleg betartani a leírtakat.

Előfordulhat enyhe gennyedzés, a nyelvpiercing felső golyója mentén való "kráteres" süllyedés, de azok a gyógyulás után eltűnnek.

Illetve ha tervben van fogdoki vizit a kövi két hónapban, akkor csak utána csináltasd meg.

A látszólagos gyógyulási idő 2-6 hét, a teljes gyógyulási idő 3-6 hónap.

Amennyiben dohányzol (vagy hasonló tevékenyéget végzel) úgy érdemes minden szál után öblögetni egyszer, illetve az első két hétben a sok beszédet és a nyelv erőltetését fokozó tevékenységet kerülni (nyalakodás, smaci, orál, beatbox, nyelvcsettintés, és a többi).

nov. 26. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyelvkettévágás mennyire volt nagy tortúra?

Mennyi idő alatt gyógyult meg?

Milyen volt a táplálkozás az első héten?

Hangképzésre milyen hatással van? Állítólg van aki selypít utána egy kicsit.

Vagány vagy, hogy megcsináltattad!!!

Vagány hogy megcsináltattad?

dec. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!