Szeptembertől az újpesti Babits Mihály Gimnáziumba járok majd. Véleményeket szeretnék olvasni a gimnáziumról. Igaz hogy sok tanár elment onnan? Milyen a matematika és a nyelv oktatása?
első válaszadónak üzenem, hogy gondolkozzon, mielőtt ír. a kérdező kérdései teljesen jogosak. más az igazgató és más egy diák szempontjából. egy oda járó, tapasztaltabb diák valószínűleg őszintébben és reálisabban fogja megválaszolni ezeket. alapvető dolgok közé nem fogják leírni, hogy milyen az oktatás, azt már csak tapasztalat útján tudod meg. igaz, az igazgató is tudna itt-ott segíteni, de szerintem a kérdező célja nem ez volt, hiszen akkor már rég megtette volna.
személy szerint nem oda járó diák vagyok, viszont szerintem ha szeretnél többet megtudni, érdemes itt is (gyakori kérdések) olvasgatni, de a legjobb, ha felveszed a kapcsolatot egy ottanival, aki elmond mindent, amit tudni szeretnél.
utoljára azt szeretném mondani, hogy ha örül az igazgató a kérdéseidnek, ha nem, neki ez a dolga/munkája, hogy segítsen. egyébként én is hallottam, hogy több tanár elment, de ne hagyd, hogy ez befolyásoljon. nem ez az egyetlen iskola, ahol elmennek tanárok.
"Hány ponttól vettek fel Téged?"
Te is felvételizel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!