Szeptembertől az újpesti Babits Mihály Gimnáziumba járok majd. Véleményeket szeretnék olvasni a gimnáziumról. Igaz hogy sok tanár elment onnan? Milyen a matematika és a nyelv oktatása?
Figyelt kérdés
Továbbá érdekelnének a diákélettel kapcsolatos dolgok is. Gólyatábor helyett "fészekrakás" lesz?2023. júl. 9. 18:24
12/20 anonim válasza:
akkor ide illegálisan regisztráltál...
13/20 anonim válasza:
Szia, a fiam idén felvételizik ide, angolra. Segítenél esetleg, hány ponttal lehet kb. biztosan bekerülni? 122-t visz ( 75 írásbeli + 48 hozott ) + a jövő héten szóbelizik.
14/20 anonim válasza:
"Segítenél esetleg, hány ponttal lehet kb. biztosan bekerülni?"
Honnan tudhatná egy felvételiző 13-14 éves?...
15/20 anonim válasza:
Szia, én a Babitsba járok mert idén vettek fel. A matekot nagyon de tényleg nagyon erősen tanítják és én nagyon örülök ennek (és még jó fej is a tanár). A nyelvtanulásról: én angolt tanulok de nem nagyon tudom mivan és megmagyarázom miért. Az angol tanárunk az idei évben SZINTE többet hiányzott az iskolából mint volt. A magyarázat pedig a 2 nagyon fiatal gyereke (akik kb. 2-4 évesek). De ennek ellenére majdnem végeztünk az anyaggal. Szerintem nagyon nem igaz, hogy sok tanár elment. A gólyatábor pedig a tanév elején egy tábor ahova muszály elmenned. (FONTOS KIJELENTENEM, HOGY CSAK SZERINTEM MUSZÁLY MERT AZ VOLT ÉLETEM LEGJOBB TÁBORA!!!) A tábor lényege, hogy már a tanév előtt 5 vagy 4 nappal megismerd jövőbeli osztálytársaidat. Remélem tudtam segíteni. Őszintén mondom, hogy szerintem nagyon jó ez a suli!
16/20 anonim válasza:
A Babitsban nincs angol tanár, kezdjük ott... És hogy egy babitsos többször is leírja egymás után, hogy "muszály", az akkor is gáz, ha még nincs 16 éves, de ide meg ugye csak 16 éven felüliek regisztrálhatnak...
17/20 anonim válasza:
Hogy érted hogy nincs angoltanár? 8 angoltanár van felsorolva a honlapon.
18/20 anonim válasza:
Angoltanár az van, persze. Angol tanár nincs, arról beszélek.
19/20 anonim válasza:
Köszi az infót, ez hasznos azért. De amúgy szerintem nem annyira gáz, hogyha egy nyílvánvalóan ötödikes leír 12 mondatot úgy, hogy csak egy szó helyesírását téveszti el. Ha a másik hiba nem typo, akkor sem. :)
20/20 anonim válasza:
"egy nyílvánvalóan ötödikes"
Akkor remélem, te is jelentetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!