Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, lányok szerintetek ez...

Fiúk, lányok szerintetek ez sok smink?

Figyelt kérdés
Kevés alapozó, korrektor, kontúr, pirosító, és a szememet sminkelem erősebben, vagyis fekete szemceruza alul és felül is (alul nem a vízvonal, hanem kicsivel alatta), szempillaspirál és egy kis műszempilla (egy tincs a szempillasor szélére) és a számra vagy egy halvány rúzs, vagy szolir szájfény

nov. 9. 11:20
 1/8 anonim válasza:
100%

Mert ha szerintünk az, akkor mostantól nem sminkeled magad? :D

Amúgy azt tapasztalom, hogy amíg minden ízléses, a férfiaknak nem tűnnek fel ezek a dolgok. Például az egyik férfi ismerősöm is kivolt azon, hogy így úgy "műk" a nők, semmi természetesség stb. Mondtam, mutasson egyet, aki szerinte szép és természetes... Mutatott egy olyan nőt, akiről tudom, hogy az orra műtve volt kétszer, fel van töltve a szája, botox van a homlokában és a mimikai ráncainál és szálbehúzások is vannak az arcában. Valamint sminkelni is szokta magát, de mivel nem erős színekkel, a férfiak azt gondolják, természetesen hibátlan az arca. A beavatkozásai is szolidak, tehát nem kacsaszáj, hanem szimplán duzzadtabbak az ajkai.

nov. 9. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos.

Látatlanban nehéz megmondani.

nov. 9. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Arra szokták azt mondani hogy sok, ami igénytelenül van megcsinálva vagy fotózásra/fellépésre készül.
nov. 9. 13:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát nem vagyok profi sminkes sajnos az tény, de igyekszem igényesen megcsinálni
nov. 9. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sok, és gyakorlatilag kizártnak tartom hogy ennyi minden szép hatást adjon és ne olcsót. De ettől még a te dolgod, magadnak kell megfeleljen a külsőd.
nov. 9. 23:10
 6/8 anonim válasza:
44%
Nézz végig egy divatbemutatót, vagy fotózást, 5-ös... Sokkal több minden van a nőkön, mégis gyönyörű az összkép.
nov. 10. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
nem sok
nov. 10. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 Nem mondod hogy divatbemutatókon sok smink van a modelleken (nem csak a nőkön), hűha, nem hittem volna...

Ott van a hangsúly, hogy fotózás meg divatbemutató. Senki nem arról beszélt előtted. Természetes, nappali fényben totál más a hatás. Sokat dolgoztam együtt sminkesekkel, és bizony mikor kimentünk az utcára, akkor az ő modelljeiknek a fejét is néztem, hogy azért ez így nem úgy néz ki mint bent a mesterséges fényben. Nincs az az isten, hogy ennyi minden ne képezzen egy természetellenes réteget a bőrön. Ami nekem nem tetszik, a clean girl aesthetic közelebb áll hozzám. A kérdező meg írja is hogy nem profi, meg gondolom drogériás cuccokat használ, képzelem mennyire mutat jól akkor a fekete szemceruza, a műszempilla meg a több réteg minden a bőrén. Pláne pár óra után, mikor ezek még el is kezdenek oxidálódni, meg beleülnek a bőrhibákba.

nov. 10. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!