Milyen szépségápolási ajándékot vegyek neki, ami nem smink, vagy ápolószer?
"de nem tűnik az igazi ajandékötletnek"
Nagyon tudlak sajnálni, hogy számodra egy könyv, nem igazi ajándékötlet, de számodra ajándékötlet a "Példaul egy fésűre, vagy egy kistáskára", amik meg valójában nem is ajándéknak szánt tárgyak, mivel pontom pénzért meg lehet őket venni bárhol és nem is nagy erőbefektetést igényel, kitalálni ezeket.
Akkor vegyél neki egy márkás szemceruzát, szempillaspirált, körömlakkot, utalványt pl. kozmetikushoz.. ha ennyire alacsony a szinted.
Oké, akkor, ha nem abba köss bele ebbe. Lilu könyvét gondolod magas szintű ajándéknak?:) Lehet, hogy le lennék sajnálva egy kicsit, és újra le gyenge késeznének.
Őszintén nem akarok belemenni még egy hasonló vitába, de nem azt mondtam, hogy egy könyv nem igazi ajandékötlet, hanem konkrétan az arcbőrápolásról szóló könyvet nem érzem az igazinak. Most viszont nincs kedvem kontextust elemezni, de én befelyeztem a GYIK-et, mert szerencsére megtehetem, hogy az ilyen embereker a való életben is elkerülhetem.
Ui.:
"hanem konkrétan az arcbőrápolásról szóló könyvet nem érzem az igazinak."
Ajándékvásárláskor senkit nem érdekel a te érzésed, a lényeg az, hogy akinek veszel ajándékot az neki tetszik és örömét leli benne. Nem magadnak veszel ajándékot, hanem a másiknak, és ha őt ez érdekli, akkor ennyi.
Szia!
Ha esetleg használ sima körömlakkot, egy o.p.i vagy essie-nek biztos örülne.
Sminktermékeket néha nehéz választani, de pl szempillaspirálnál nem fenyeget a veszély, hogy rossz árnyalatot veszel. Abból ajánlom a L'Oreal-t. Drogériákban nem a legolcsóbb, de prémium márkákhoz képest az.
Szérum, annak seperc utána tudsz nézni, hogy mit ajánlanak a lányok a neten
Hajápolási csomag esetleg
Koreai kozmetikumok között érdemes még nézelődni. Esztétikusak, jó minőségűek praktikusak is a legtöbb esetben.
Kicsit benéztem a kérdést. Ami nem smink vagy ápolószer..
Tangle teezert sokan kedvelik.
Van ilyen éjjel bennehagyós szatén/selyem hajcsavaró, fillérekért lehet rendelni
Testpermet.
Ez nem ide tartozik de esetleg egy szép fehérnemű?
Ha eszembe jut még bármi, megírom
Tudom, írtad hogy van fésűje, de nőként mondom, hogy szerintem fésűből sosem elég, és a #16-os válaszodóhoz hasonlóan a tangle teezert én is ajánlom. Tény, első ránézésre egy túlárazott hajkefének tűnik, elsőnek én is azért nem akartam megvenni, drágáltam, de tényleg egy csoda, sokkal jobb mint az addig használt társai. De amúgy én tuti inkább utalványt ajándékoznék. Én leginkább DM-es utalványnak örülnék, vagy esetleg Müller, de persze a Rossmann is jó, de én személyszerint azt kevésbé szeretem.
De pl. van sminkes táskája? Mondjuk ilyen [link] vagy akár ilyen [link] Mondjuk nyilván a második akkor jó, ha valakinek tényleg sok a sminkje.
Van sminkes asztala? Oké, lehet az már egy picit extrábbnak számít így ajándéknak, meg nyilván helyfüggő hogy szóba jöhet-e. De az is jó ötlet lehet, meg pl. Jyskben anno tök jó árban lehetett venni akciósan, és viszonylag gyakran is volt akció, nem tudom jelenleg mennyire szokott lemenni az ára.
Akkor esetleg ékszertartó doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!