Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szépségápolási ajándéko...

Milyen szépségápolási ajándékot vegyek neki, ami nem smink, vagy ápolószer?

Figyelt kérdés
Mit vegyek ajándékba a barátnőmnek, amire szüksége van egy lánynak? Tárgyakra gondolok, mert amiket használ krémeket azokat mind ő veszi meg. Példaul egy fésűre, vagy egy kistáskára, de az már van neki. És nem lehet drágabb kategória is, elektronikai eszköz sem jó. A szépségápolás kategóriában érdekelnek csak válaszok.

nov. 7. 22:56
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*lehet drágabb kategória, úgy akartam :)
nov. 7. 22:57
 2/20 anonim ***** válasza:
74%

Vegyél neki egy könyvet a tudatos bőrápolásról. Létezik ilyen könyv, nyugi.

Esetleg szépségápolásos vitamin, ami még szóba jöhet.

nov. 8. 06:51
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Önsminkelő workshoppal is meglepheted. Befizeted.
nov. 8. 08:07
 4/20 A kérdező kommentje:
Jó ötletek ezek, a könyvön még gondolkodok, de mindenképpen kézzel fogható tárgyat szeretnék neki adni.
nov. 8. 10:26
 5/20 anonim ***** válasza:
14%

Mert szerinted a könyv, ami pont a szépségápolásról szól, nem kézzelfogható? Na, téged se az eszedért fognak szeretni, az már biztos.

nov. 8. 10:28
 6/20 A kérdező kommentje:

Jól kiforgattad a szavaimat. Mondtam még várok ötleteket, gondolkodok a könyvön. De az ötleteket amiket várok mindenképpen kézzel foghatóak legyenek. :) ( Összevontam a másim válasszal, ami az önsminkelő workshop. A kérdésben bele is fogalmaztam, hogy tárgyakra gondolok. )

Szerencsére nem ebből fogok doktorálni.

nov. 8. 10:38
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a könyv is tárgy. Vagy szerinted az nem?

nov. 8. 10:42
 8/20 A kérdező kommentje:

Ha ez irónia, akkor nagyon rossz a humorérzékem, mert nem értem.

Egy mondatban válaszoltam a két válaszra. Ez látszik, hogy a mondat többes számban van, és két ajándékötletet is kaptam. Az egyik a könyv, amin még gondolkodom, de a másik dolgon, a workshopon nem, mivel az nem kézzel fogható, mivel ezt a fő kérdésbe is beleírtam. Azt, hogy várok, az szintén többes számba került, azért, mert több választ is várok a jövőben.

Kérlek mondd el azt az értelmezését a válaszomnak, ahol nyílvánvaló, hogy a könyvet nem kézzel foghatónak definiálom.

nov. 8. 10:47
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

"a könyvön még gondolkodok, de mindenképpen kézzel fogható tárgyat szeretnék"

A "de" kötőszóval visszautalsz a könyvre is, és ezzel azt akarod mondani, hogy a könyv számodra nem kézzelfogható tárgy.

nov. 8. 10:51
 10/20 A kérdező kommentje:
Azért gondolkodok rajta, mert !kézzelfogható!, de nem tűnik az igazi ajandékötletnek. (Mivel a mindenképpen nyomatékosítja, hogy nem is gondolkodnék, ha nem lenne az) Nem a "de" szóval van a gond, hanem esetleg pontosvesszőt kellett volna tegyek utána. Viszont, ha a kontextus teljes egészét nézed, akkor a "jó ötletek ezek" alatt visszautalok a másik válaszra, a smink workshopra; így a vessző is rendben van. Mivel gondolom a kontextusból egyértelmű, hogy a könyv tárgy, mert, hogy egy fizikai térben észleljük a világot. :D
nov. 8. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!