Milyen szépségápolási ajándékot vegyek neki, ami nem smink, vagy ápolószer?
Vegyél neki egy könyvet a tudatos bőrápolásról. Létezik ilyen könyv, nyugi.
Esetleg szépségápolásos vitamin, ami még szóba jöhet.
Mert szerinted a könyv, ami pont a szépségápolásról szól, nem kézzelfogható? Na, téged se az eszedért fognak szeretni, az már biztos.
Jól kiforgattad a szavaimat. Mondtam még várok ötleteket, gondolkodok a könyvön. De az ötleteket amiket várok mindenképpen kézzel foghatóak legyenek. :) ( Összevontam a másim válasszal, ami az önsminkelő workshop. A kérdésben bele is fogalmaztam, hogy tárgyakra gondolok. )
Szerencsére nem ebből fogok doktorálni.
Kérdező, a könyv is tárgy. Vagy szerinted az nem?
Ha ez irónia, akkor nagyon rossz a humorérzékem, mert nem értem.
Egy mondatban válaszoltam a két válaszra. Ez látszik, hogy a mondat többes számban van, és két ajándékötletet is kaptam. Az egyik a könyv, amin még gondolkodom, de a másik dolgon, a workshopon nem, mivel az nem kézzel fogható, mivel ezt a fő kérdésbe is beleírtam. Azt, hogy várok, az szintén többes számba került, azért, mert több választ is várok a jövőben.
Kérlek mondd el azt az értelmezését a válaszomnak, ahol nyílvánvaló, hogy a könyvet nem kézzel foghatónak definiálom.
"a könyvön még gondolkodok, de mindenképpen kézzel fogható tárgyat szeretnék"
A "de" kötőszóval visszautalsz a könyvre is, és ezzel azt akarod mondani, hogy a könyv számodra nem kézzelfogható tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!