Férfiak, irodában, ügyfélszolgálaton mit gondoltok egy nőről, ha nincs színes körme, csak egy rövidre reszelt nem kilakkozott, tiszta körme?
Figyelt kérdés
Látszik, hogy fodrászhoz, kozmetikushoz viszont jár, csinosan öltöző harmincas.Mit gondolsz a körme miatt róla?tegnap 08:01
21/25 anonim válasza:
Továbbra se értem, miért fásultság az, hogy valakinek lenne jobb dolga is mint a polgár jenő hivatalban vakarózni órákat.
22/25 anonim válasza:
Ne várj tőle logikát, elmebeteg. Ugyanaz a nárcisztikus szutyok, akik egymást szopják fel a fácsén lájkokért, közben a másik nő körmét nézik, hogy fúúúj, de ronda!
23/25 anonim válasza:
#21 Azzal nincs baj, nyilván senki nem szeret ott várakozni.
Én magára az emberre gondoltam, látszik azon ahogy megnyilvánul.
24/25 Metionin válasza:
Soha senkit nem izgatott a körmöm, férfiakat meg pláne. Pedig sokáig volt tövig vágott, ronda festetlen, utána rövid festett és mostanság pár éve vagy közepes hosszon géllakk vagy kis méretű műkörmöm van. Nők néha megdicsérik, a férfiak rá se pillantanak.
25/25 anonim válasza:
Elfogadom, hogy A, vagy a főnökség csak ennyit enged neki, vagy B, alapból természetes beállítottságú a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!