Férfiak, irodában, ügyfélszolgálaton mit gondoltok egy nőről, ha nincs színes körme, csak egy rövidre reszelt nem kilakkozott, tiszta körme?
A természetes, de ápolt körmöket szeretem. A látványos műkörmöt nem, a festett meg max akkor tetszik, ha elegáns, nőies, és egyszerű.
Nekem green flag, ha egy nőnek természetes a körme, és vállalja. Ebből azt veszem, hogy így jól érzi magát, és kapcsolatban is kényelmesebb neki így, tehát ebből arra következtetek, hogy hasonlóan gondolkodunk erről a dolgokról.
Mert te nőként mit gondolsz más nőkről, akiknek ápolt, de festetlen körme van?
Vagy valakiről, akinek van egy színes géllakkja vagy valami minta, de nem tolakodóan agresszív XXXL méretű műköröm?
Gondolsz bármelyikükről is bármit? Mert őszintén szólva, én soha, semmit.
És nőként te jobban észreveszed a többi nő körmét, mert alapból jobban figyeljük az ilyesit. A pasik ha észre is veszik, biztos vagyok benne, hogy nem fognak több gondolatot áldozni erre a kérdésre, mint bárki más.
Nőként sem nézegetem az ügyintéző körmeit.
Megkérdeztem a párom, ő még az én körmömet sem figyeli. Esetleg ha rikító pirosra kikenném, feltűnne neki egy pár nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!