Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfiak, irodában, ügyfélszolg...

Férfiak, irodában, ügyfélszolgálaton mit gondoltok egy nőről, ha nincs színes körme, csak egy rövidre reszelt nem kilakkozott, tiszta körme?

Figyelt kérdés
Látszik, hogy fodrászhoz, kozmetikushoz viszont jár, csinosan öltöző harmincas.Mit gondolsz a körme miatt róla?

tegnap 08:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Exem boltban dolgozott, neki sem lehetett. Abszolút nem számít. Csak igényes legyen.
tegnap 08:03
 2/25 gergelice16 ***** válasza:
100%
Ez sehol sem elvárás... Sőt személy szerint nekem jobban is tetszenek az olyan nők, akik nem festik ki a körmüket (vagy nagyon max olyannal, ami átlátszó, de csillogósabb lesz tőle a köröm)
tegnap 08:05
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem gondolnak, hidd el. Volt már az évek során mindenféle körmöm az épített színestől a natúr rövidig (most jó ideje japán manikűrözök), egyik miatt se kezeltek máshogy a férfiak. Szerintem többnyire észre se veszik, max az 5 centis neonpink karmokat.
tegnap 08:08
 4/25 anonim válasza:
85%
Én szeretem a szép körmöket, de nem ez alapját választok.
tegnap 08:11
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az ugyintézés érdekli őket nem aki ott ül.
tegnap 08:12
 6/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem tetszik a szép, rövid, letisztult műköröm egy nőn de abszolút nem szempont ismerkedésnél.
tegnap 08:18
 7/25 anonim ***** válasza:
86%

A természetes, de ápolt körmöket szeretem. A látványos műkörmöt nem, a festett meg max akkor tetszik, ha elegáns, nőies, és egyszerű.

Nekem green flag, ha egy nőnek természetes a körme, és vállalja. Ebből azt veszem, hogy így jól érzi magát, és kapcsolatban is kényelmesebb neki így, tehát ebből arra következtetek, hogy hasonlóan gondolkodunk erről a dolgokról.

tegnap 08:24
 8/25 anonim ***** válasza:
79%

Mert te nőként mit gondolsz más nőkről, akiknek ápolt, de festetlen körme van?

Vagy valakiről, akinek van egy színes géllakkja vagy valami minta, de nem tolakodóan agresszív XXXL méretű műköröm?

Gondolsz bármelyikükről is bármit? Mert őszintén szólva, én soha, semmit.

És nőként te jobban észreveszed a többi nő körmét, mert alapból jobban figyeljük az ilyesit. A pasik ha észre is veszik, biztos vagyok benne, hogy nem fognak több gondolatot áldozni erre a kérdésre, mint bárki más.

tegnap 08:28
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nagy részét pont nem érdekli a nők, főleg vadidegen nők körme. Esetleg a párjukét megnézik. A nők nagy része azért csináltatja meg, mert neki tetszik.
tegnap 08:41
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nőként sem nézegetem az ügyintéző körmeit.

Megkérdeztem a párom, ő még az én körmömet sem figyeli. Esetleg ha rikító pirosra kikenném, feltűnne neki egy pár nap után.

tegnap 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!