Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Smink nélküli menyasszony?...

Smink nélküli menyasszony? Gáz, szokatlan?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőm és nem szeretnék sminket viselni. Nem érzem úgy komfortosan magam, nem is érdekel igazán az ilyesmi, nincs is kedvem ezzel foglalkozni. Sosem hordok sminket, idegenül hatna.

okt. 6. 03:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Te döntésed, a Te napod!

Gondolom a ruhád sem olyan tipikus esküvői csoda, csak ami illik hozzád. Ahhoz még nem is illik.

Add meg az ünnep hangulatát, főként, hogy Te vagy a középpontban, de csakis a saját ízlésednek megfelelően.

okt. 14. 08:19
 12/15 anonim válasza:
0%
Szerintem gáz, ha egy nő nem ad magára minimálisan. Én se kenek magamra 5 kiló vakolatot, meg a körmös dolgok kimondottan taszítanak. De a kotrektor, szemhéjtus, szempillaspirál, pirosító egy kis highliter-el az alap, főleg akkor amikor nincs kedvem sminkelni.
jan. 2. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:
12 az hogy nem sminkel, nem jelenti azt hogy igénytelen. Én se sminkelek mindennapokra de ez nem azt jelenti hlvy nem adok magamra mert adok a megjelenesemre.
jan. 2. 15:29
 14/15 anonim válasza:
#13 Oké, de nagyon hülyén néz az ki, amikor van egy karakteres, pedáns ruhád és az arcod natúr. Hiába szép valakinek az arca, akkor se lesz jó az összhatás.
jan. 2. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem írta hogy milyen a ruhája, de az igaz hogy nem mindegy hogy egyszerű, vagy valami abroncsos baliruha. És azt se tudjuk hogy hogyan néz ki.

En azt tudom, hogy vannak nők akiken szinte semmit sem dob a smink. En is ilyen vagyok. Probaltam erősebb sminket, szemöldökfestes pl de esküszöm mintha csúnyabb lettem volna vele. Szemhejtust is probaltam, de nem áll jól egyaltalán. Van normalis szemoldököm, szép arcom. Azt se tudom hogy kell használni a pirositot, és őszintén megmondva azt se tudom mire jó a highlighter. Egyedül szempillaspiralt használok. Ha olyan igénytelen lennék nem kapnék bókokat.

Szerintem ha valami habos, vagy csipke csoda akkor tényleg legalább a fotó kedveert egy szempillaspirált feltennék. Mást nem hiszem. A szempilla szerintem az egyetlen ami kimondottan dobni szokott a kinézeten.

Nem abbol kell kiindulni hogy fúj szempillaspirál, hanem hogy kihozza az extrát az arcodbol, amivel semmi gond sincs.

Izzadás ellen valami színtelen vízálló púdert. Nem fog látszani, de kevésbé fog csillogni a fejed. 5 ezerből megvan a kettő, és 5 perc a felvitele.

De ha nagyon egyszerű a ruha, akkor a teljesen natúr arc se fog feltűnni. Ebben az esetben csak az arc izzadás ellen tennék fel átlátszó pudert. Mert senki se mondja nekem hogy nyáron nem szokott izzadni a feje. Valami olyat ami bem látszik a fotókon sem.

jan. 2. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!