Smink nélküli menyasszony? Gáz, szokatlan?
1/11 A kérdező kommentje:
Ugyanez vonatkozik a manikürre meg az extra frizurára. Egyszerűen nem szeretek ilyen dolgokkal foglalkozni. Lesz szép ruhám, meg hajdíszem, de ennyim
Nem gáz, épp a nyáron voltam ilyen esküvőn, mivel az a menyasszony sem volt sminkelős, így nem is hiányoltuk róla sem a vakolatot, sem a kiló hajlakkot, sem a műkörmöt. Szép volt ezek nélkül is.
Amúgy 1-2 kacsaszájú unokahúgom megszólta, ilyen mindig akad, de a komfortérzet számít, hogy kinek, mi.
okt. 6. 05:18
Nem gáz, sőt. Én pont azt nem értem amikor az esküvőre (meg tablóra, ilyesmikre) olyan sminket meg frizurát csináltatnak, ami teljesen szokatlan tőlük. Persze csináltasson ha akar csak amikor valaki szinte állandóan natúrban van, aztán az esküvőjén nem ismernéd fel a vakolattól, az nekem fura. Mindenből van olyan változat, ami a hétköznapitól kicsit extrább de nem fordítja ki önmagából az adott személyt. Ha te nem sminkelsz, akkor neked a ruha meg a hajdísz lesz az és annyi. Én sminkelek de az ilyen alkalmakra sem szoktam másfélét használni, a saját esküvőmre sem fogok. Annyi, hogy ha lesz fotózás, oda érdemes egy kis átlátszó púdert használni, mert a képeken nagyon tud csillogni az ember feje (a férfiakra is raknak emiatt).
okt. 6. 11:23
Nem gáz, és nem szokatlan.
okt. 6. 11:48
Nem szokatlan, nem gáz, a Te esküvőd, azt viseld amiben jól érzed magad!
Egy dologra érdemes figyelni: a fotós azt fotózza ami van, persze igyekszünk a lehető legszebbet megmutatni mindenkiből, de nem vagyunk hollywood-i álomgyár: azt fotózzuk ami van. Ha egy alapozó sincs rajtad, könnyen előfordulhat, hogy ez látszani fog a képeken is. Ennek tudatában mérlegelj! Fontos tudnod, hogy a mai telefonok tele vannak különböző algoritmusokkal, köszönő viszonyban sincs a valósággal amit a szelfíjeiden viszontlátsz, szóval erre ne alapozz!
okt. 6. 13:39
6/11 A kérdező kommentje:
#5 bőrhibaim szerencsére nem nagyon vannak. Vagy úgy érted, hogy mondjuk sápaszt a fotó?
Én már előre eldöntöttem, hogyha eljön az én nagy napom, nem fogok sminkeshez menni. Nem tudom, én alapból ha sminkelek, minimálisan sminkelek, de manapság még azt sem, és nem akarok az esküvőm napján sem egy tonna sminkben lenni, mikor az.. egyszerűen nem én vagyok. Szóval én valószínűleg azt magamnak fogom, lehet veszek pár drágább sminkterméket, hogy jobban kibírja a napot, de ennyi. Valószínűleg a körmömet is én magam fogom megcsinálni. Egyedül lehet a haj terén fogok fodrász segítségét kérni, mert abban elég béna tudok lenni, de ott sem semmi extra hajat nem akarok. Szerintem az nem jó, mikor valaki az esküvőjén teljesen extrában van, amúgy meg nem is sminkel. Vagyis, az ember visszanéz az esküvői képére, és.. nem is magát látja kb. Én meg majd magamat szeretném látni a képeken.
okt. 6. 18:07
Ha valaki sosem hord sminket, az lenne a fura ha az eskuvojen lenne rajta.
okt. 6. 18:36
Szokatlan, de lényegtelen. Nekem meg az átlagosnál erősebb sminkem volt, mert én meg azt szeretem, ha alkalmakkor feltűnőbb a sminkem. Csináld, ahogy jól érzed magad!
okt. 7. 08:34
A te esküvőd te döntöd el hog, nézel ki majd! Ha úgy tartja a kedved farmerben is házasodhatsz
okt. 13. 14:13
Kapcsolódó kérdések: