Akik minden nap sminkelnek, mit szoktak nagyobb eseménykor változtatni?
A kérdés azokhoz szól, akik mindennap sminkelnek, mert ők fogják érteni valószínűleg a problémát.
Minden nap alapozom a bőröm, leheletnyi pirosító és kiemelem a szemem szemhéjtussal és spirállal.
Menyasszonyi sminkemen gondolkozom.
Szeretnék olyan sminket amiben még nem látott a párom, de amiben szépnek is érzem magam és illik egy menyasszonyhoz, tehát nem túl harsány.
Ti milyen sminket csináltattatok/csináltatnátok a helyemben?
Nem lesz hasznos a válaszom, én nem változtatnék a sajátomon.
A napi sminkem korrektor a szemem alá, gyenge fedésű alapozó, szemöldök igazítás, spirál, pír és rúzs. Ezt hívom úgy, hogy az "arcom", ez vagyok én, mindenki így lát. A rúzs színét szoktam variálni, de ez alkalomtól független, ha egy szürke kedden lila rúzst kívánok, azt teszem fel.
Én nem akarnék pont az esküvőmön máshogy kinézni, szerintem ezzel a szépség kiemelő minimál sminkkel vagyok a legszebb magamhoz képest, minden más csak rontana az összképen.
Menj el profi sminkeshez,nem kell azon aggódnod,hogy milyen sminket "csináltass",tudni fogja a dolgát,és hogy mi áll neked jól.
A te sminkedhez max annyit lehet hozzáadni,hogy jó alapot rak le,ami egész nap kitart,és a szemhéjtus alá szép árnyalatos szemhéjpúdert pl. Menyasszonyi sminkhez pasztellszíneket,földszíneket használnak,ami azért mégis jobb mint magában a tusvonal.
Nezegess pinteresten mennyasszony sminkeket, biztos megtetszik vmi.
Bar en azt boritekolom neked, hogy a parod, mint barmelyik ferfi, eszre sem fogja venni h valtoztattal a sminkeden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!