Ajánlanátok a dm-ből vagy rossmanból jó sminklemosót?
Figyelt kérdés
Van nekem itthon egy Avonos fajta, ami nagyon jó, mert a vízállót is azonnal lehozza. Viszont szeretnék kipróbálni másik sminklemosót is (olyat, ami a vízállót is leszedi). Légyszi ne micellás vizet mondjatok, mert abból már az Yves Rocher-osat és a Garniereset is kipróbáltam és egyikkel se jött le a spirálom.aug. 26. 21:48
1/3 anonim válasza:
Pedig nekem a fekete Nivea MicellAir víz volt eddig a legjobb. Azt a vízálló Maybelline spirált is gyönyörűen leszedte, amire pedig mindenki panaszkodott, hogy csak a szemhéjával együtt jön le :)
2/3 anonim válasza:
Olaj. A konyhából behozom az extra szűz olívaolajat, és azzal szedem le a vízálló szemtust, a vízálló spirált, a szempilla ragasztó nyomát...
Kis vattát ráteszel az olajra, megdöntöd az üveget és ennyi. Szépen leoldja.
Ebbe mosom bele ezeket a tus után az ecseteket is, kis olaj a tenyerembe, és körkörös mozdulatokkal addig mosom le amíg tiszta az olaj. Aztán jöhet a szappanos víz.
Aztán az olajat a meleg szappanos vízzel.
3/3 anonim válasza:
A Baleának van egy sminklemosója én azt használom. Én se szeretem a micellás vizet, sose jött le a szempillaspirál és még csípte is a szememet.
Ide belinkelem melyikre gondolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!