Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kinek hány évesen voltak...

Kinek hány évesen voltak életében először kifestve a körmei?

Figyelt kérdés
(remélem jó alkategóriában tettem fel a kérdést a Szépség és divat főkategórián belül)

aug. 16. 14:34
A kérdező szavazást indított:
kb. 3-4 éves koromban már anyukám kifestette nekem a kis körmeimet vagy én magamnak kis ügyetlenül
kis 5-6 évesen voltak legelőször kifestve a körmeim
7-8 évesen
9-10 évesen
11 évesen
12 évesen
13 évesen
14 évesen
15-16 évesen vagy azután festettem ki életemben először a körmeimet
soha napján kiskedden amikor piros hó hullt (én nem festettem őket soha)
16 szavazat
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Oviban nyáron a másik csoport fiatal óvó nénije egyszer kifestette mindenkiét. Utána gimiben festettem ki először, mert abban reménykedtem, hogy segít leszokni a körömrágásról.
aug. 16. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 5-6 évesen volt anyukámmal közös program először. Nem volt szokásunk, de emlékszem, hogy 1x-2x megcsinálta nekem.
aug. 19. 23:06
 3/4 anonim válasza:
nekem a szomszéd lány 5-6 évesen festette ki először a körmeimet.
aug. 21. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 3 éves korom óta amikor anyukám kint ült a teraszon és festette a körmét, én mindig odaültem mellé és nekem is kifestette. Lilával, kékkel, rózsaszínnel… minden ujjamon más szín és még kis matricákat is kaptam rá (ha volt olyan kicsi:))
szept. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!