Gondolkozom rajta, hogy életemben először tüsire vágatom a hajam. Van itt olyan, aki már megtette életében legalább 1-szer?
Nagyon jó :)
Derékig érőből lett short pixie.
A legjobb döntés volt!
és nagyon fontos még a hibátlan arcbőr és a nőies alkat.
a hosszú haj sok szépséghibát elvisz a hátán, de egy rövid nem.
A fenét, a hosszú haj semmit nem visz el, csak megszokottabb. Maximum takarja a nagy fület, de ennyi.
Olyan ez, mint a "fekete slankít". Holott egy hájas ember feketben is pont ugynaolyna hájas.
Isteni érzés mikor megszabadulsz attól a halott szarumasszától a fejeden, hajmosás 2 perc, finom puha borzolható tüsikék maradnak.
Csak kár , hogy emberek közé kell menni vele :D Nagyon megosztó tud lenni, engem néhány kolléganő folyton szekált vele, másoknak meg éppenhogy nagyonis tetszett.
A hosszú hajamat sosem túrta a társam, de a tüsit mindig borzolgatja, szereti.
6-os:
Hány éve vágattad le? Volt olyan, hogy borotvával is átmentél rajta? :)
én is gondolkozom ezen, de igen gyáva vagyok - pedig még csak nem is hiszem azt, hogy csúnyább lennék egy centi hajjal. Hátul pedig apró sörtékre felnyírni.
(A társadalmi elvárásoktól azonban félek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!