Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gondolkozom rajta, hogy...

Gondolkozom rajta, hogy életemben először tüsire vágatom a hajam. Van itt olyan, aki már megtette életében legalább 1-szer?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és soha nem volt még rövid hajam. Most lapockáig ér. Szeretnék kipróbálni egy 1-2 centis fazont, hátul és oldalt géppel felnyírva. Akinek már volt hasonló, az mesélne róla? Milyen érzés, amikor vágják? Milyen érzés viselni? A hajmosás milyen érzés?
2018. okt. 7. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
csak akkor vallald be, ha gyonyoru, finom arccsontod, pici orrod es fuled van.
2018. okt. 7. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó :)

Derékig érőből lett short pixie.

A legjobb döntés volt!

2018. okt. 8. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:

és nagyon fontos még a hibátlan arcbőr és a nőies alkat.

a hosszú haj sok szépséghibát elvisz a hátán, de egy rövid nem.

2018. okt. 8. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:

A fenét, a hosszú haj semmit nem visz el, csak megszokottabb. Maximum takarja a nagy fület, de ennyi.

Olyan ez, mint a "fekete slankít". Holott egy hájas ember feketben is pont ugynaolyna hájas.

2018. okt. 8. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Isteni érzés mikor megszabadulsz attól a halott szarumasszától a fejeden, hajmosás 2 perc, finom puha borzolható tüsikék maradnak.

Csak kár , hogy emberek közé kell menni vele :D Nagyon megosztó tud lenni, engem néhány kolléganő folyton szekált vele, másoknak meg éppenhogy nagyonis tetszett.

A hosszú hajamat sosem túrta a társam, de a tüsit mindig borzolgatja, szereti.

2018. okt. 12. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! :) Én derékig érőből, konkrétan letolattam teljesen nullásra, amikor elegem lett a hosszú hajjal járó macerából. Amikor vágta a fodrász, először megijedtem egy pillanatra, ahogy láttam a rengeteg hajat a földre hullani, hogy innen már tényleg nincs visszaút. De aztán az az érzés, amikor először kezd levegőhöz jutni a fejbőröd, valami eszméletlenül jó. Meg az is, ahogy utána ahogy felálltam, és éreztem, hogy szabadon mozog a fejem, semmi sem húzza vissza :) Azóta is iszonyat király viselni, mondjuk ahhoz hozzá kell szokni, hogy többen megnéznek, mint egy megszokott hosszú hajjal. Hogy ne legyen unalmas, időről időre hagyom egy-két centit nőni, olyankor el tudok játszani mindenféle fazonokkal, felnyírás, merész színek, akármi, aztán jöhet újra a gépelés. Az biztos, hogy belátható időn belül, eszemben sincs újra hosszabb hajat növeszteni. Szóval ha ilyesmi motoszkál a fejedben, szerintem tedd meg, nekem nagyon jó döntés volt.
2018. okt. 28. 18:32
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os:

Hány éve vágattad le? Volt olyan, hogy borotvával is átmentél rajta? :)

2018. nov. 10. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
3 éve volt, akkor voltam 25 éves. Borotvával nem, az elég macerás, annyira nem akarok kifejezetten kopasz lenni. Meg az már betegesen is néz ki szerintem... jobban szeretem, ha egy icipicit még látszik, hogy egyébként lenne hajam :)
2018. nov. 10. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:

én is gondolkozom ezen, de igen gyáva vagyok - pedig még csak nem is hiszem azt, hogy csúnyább lennék egy centi hajjal. Hátul pedig apró sörtékre felnyírni.

(A társadalmi elvárásoktól azonban félek.)

2019. jan. 3. 02:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem vállald be nyugodtan, ma már ez bőven belefér a társadalmi elvárásokba is. Persze lesz, akinek nem tetszik, meg olyan is, akinek nagyon bejön, de a lényeg, hogy úgy is kipróbálod magad...
2019. jan. 3. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!