Kombinált bőrre milyen alapozót ajánlotok?
Nekem is korpás seborrheás a bőröm, de nekem szinte az összes alapozó jó a bőrömre.
Szerintem inkább ápolási és technikai problémáid lehetnek, nem az alapozó nem jó.
Miket használsz pontosan ápoláshoz, mi a rutinod? Illetve mivel alapozol?
Sminkes vagyok.
Az a baj, hogy sajnos a bőrápolásban nagyon nem vagyok otthon, és a kozmetikusom sem túl segítőkész, nagyon hálás lennék ha tudnál tanácsot adni benne.
Egyébként minden reggel és este érzékeny bőrre való Garnier micellás vizet használok, és arra a hidratáló krém amit nemrég adott a kozmetikusom, de sajnos nem tudom megmondani a márkáját, mert csak egy sima fehér tégelybe adta, hogy próbáljam ki. Előtte Nivea krémet használtam a smink alá, de azt mondta, ezt hagyjam el.
Estére eddig Revoxot használtam, azelainsavasat, de már ehelyett is az új krémet használom.
Hetente kétszer Germaine de Capuccini exfoliáló maszkot szoktam a T vonalamra.
És 3-4 havonta járok arctisztításra a kozmetikushoz.
Illetve ami még fontos, nem is tudok túl szépen sminkelni sajnos:(
Nagyon hosszú és komplex dolog, de rengetegen foglalkoznak vele a különböző social mediákban. Youtube, tiktok, stb.
Tudatos bőrápolás
Kezdj el nézni videókat.
Az alaprutin egy nagyon jó arclemosó (nem micellásvíz) hidratáló és fényvédő hármasa.
Van, aki nem hisz a fényvédelemben, plusz nagyon nehéz megfelelőt találni, ezzel sincs gond, de az arcmosás nagyon fontos.
Sejtettem, hogy ez a baj. Hogy az alapozóknál azért érzed azt, hogy száraz, mert a vízhiányos bőröd beszívja a hidratálóanyagokat és a színpigment kiül. Erre ha még rápúderezel, még rosszabb.
TP Makeup youtube csatornája nagyon jó, az alapoktól elmagyarázza a bőrápolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!