Tudtok jó drogériás alapozót kombinált bőrre?
Figyelt kérdés
Egy olyan drogériás alapozót keresek, ami jól használható kombinált bőr esetén (a homlokom zsíros, az arcom többi része száraz),de nem teljesen matt, inkább olyan "bársonyos matt". Meg olyan kéne, amiből van nagyon világos árnyalat is.
Előre is köszönöm!
2017. ápr. 16. 16:14
1/6 anonim válasza:
Catrice HD liquid? Szerintem jó lenne. Ahol nem olyan zsíros max hígítod egy kevés arckrémmel.
2/6 anonim válasza:
Próbáltál már BB és CC krémeket?
3/6 A kérdező kommentje:
A Catrice HD-re gondoltam, de abból sajnos nincsen elég világos árnyalat. :(
Nem próbáltam még BB vagy CC krémet, mert sosem találtam megfelelő árnyalatot. Tudnál ajánlani valami jót? :)
2017. ápr. 17. 11:49
4/6 anonim válasza:
Van alapozó világosító folyadék is.
5/6 anonim válasza:
Legjobb alapozó, csak nagyon drága
Estée Lauder Double Wear Light Alapozó
BB krémek közül az egyik legjobb fedésű
Annemarie Börlind Természetes BB Krém bézs
Koreaiból
Missha Signature Real Complete BB Krém
Kedvezőbb áruból
Garnier BB Krém Olajmentes világos arányalat
Alverde Színezett Hidratáló Körömvirággal
6/6 anonim válasza:
Az Alverdéset nem ajánlom :/ Marha sötét sajnos, de igaz, ami igaz, lehet alapozó világosítót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!