Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy jó alapozót kersek hófehér...

Egy jó alapozót kersek hófehérkés (kombinált-száraz) bőrre, ami se nem sárgás se nem rózsaszínes tónusú?

Figyelt kérdés
Ha lehet ne high-end márkásakat, de az sem baj ha nem drogériás.
2015. márc. 10. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Hófehérke alapozója most van a Rimmel-nek, 010-es árnyalat. Hidratálni kell alá.
2015. márc. 10. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Catrice All Matt Plus alapozóból van nagyon világos, teljesen természetes árnyalattal. :)
2015. márc. 10. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Catrice All Matt Plus a legvilágosabb, amit eddig találtam, de nekem télen sajnos ez is kicsit sötét. Az a jó benne, hogy nem rózsaszín vagy narancsárga.
2015. márc. 11. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem a catrice is sötét, de a rimmel lasting finish nude 010-es tökéletes az elég fehér bőrömre. : )
2015. márc. 12. 00:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) a catrice-eset vettem meg, azért mert a rimmeles ugyan tényleg jó világos, viszont nagyon rózsaszínes...Nekem inkább porcelános a bőrőm, se nem sárga se nem rózsaszín...A catrice-nek viszont elég jó lett a színe, bár még nem kiabálom el, hogy bejött-e
2015. márc. 12. 17:52
 6/6 anonim válasza:

Ugyanezzel a problémával küzdök, próbáltam a Rimmel Lasting finish nude-ját a 010-es árnyalatban, de felesleges pénzkidobás volt, ugyanis nemcsak eszméletlen rózsaszín, hanem brutál sötét is. Ugyanez a Catrice All mat plus alapozójával... Ebből is a legvilágosabb árnyalatot használom, nem rózsaszínes, mint a Rimmel, hanem undorító narancssárga. A mattító képességével nem is lenne bajom, mert elég jól bírja a nap végére is, csak hát a színe... :(

Viszont mindenféleképpen ajánlom a L'oreal True match alapozóját, 3 színskálában létezik, C, mint cold, avagy rózsaszínes tónus, D/W, mint warm, vagyis sárgás és iiitt a megmentőnk, N, azaz neutral árnyalatokban. Iparfumeria.hu-n szokott lenni a legvilágosabb neutral, N1 néven, szerintem érdemes rá lecsapni.

Szintén nagyon jó a Max Factor Facefinity alapozója, a neten tudsz rendelni 40-es Light ivory árnyalatban. Imádom, csodát tesz a bőrömmel, és nagyon jól teljesít az extra zsíros bőrömön. :) Persze ezek már kicsit drágábbak, mint a Rimmel vagy Catrice, melyek alapozója 2000 Ft körül mozog, de ha minőségit szeretnél, mindenképpen ajánlom a fent említetteket.

2015. márc. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!