Ha kombinált száraz-pattanásos bőröm van, akkor inkább zsíros, vagy száraz bőrre való krémet kéne vennem?
zsíros, de vízhiányos bőrre is vannak krémek
de amire szükséged van az egy komplett "csomag": tisztító+tonik+szérum+krém + néha bőrradír és maszk
krém magában nem elég, saját tapasztalat
ami nekem bevált (hasonló a bőröm, csak én majd 20 évvel öregebb vagyok)
The Bodyshop teafás arclemosó
Lush teafás tonik
The Bodyshop teafás szérum
The Bodyshop C-vitaminos krém
Lush Mask of magnamity ronda zöld de nagyon jó pakolás
a hiba ezekkel, hogy nem feltétlen a te pénztárcádhoz vannak méretezve, lévén tini vagy, gondolom zsebpénzed bánja az arcápoló vásárlást - egyébként nem extrém drágák és saját nekem nagyon bejöttek, pedig próbáltam én már mindenféle márkát, ennél drágábbakat is
Esetleg ha van pénzed, akkor kozmetikus. Nekem is ilyesmi bőröm volt, végigpróbáltam mindent, majd a kozmetikus tudott segíteni.
Amúgy az első jót ír. Az elhalt bőrt le kell radírozni, a pattanásokat kezelni kell (pl a natúr teafa szappan nagyon jó. rossmanban, vagy akármelyik bio boltban lehet kapni kb 500 forintért) És aztán vmi könnyű hidratálót rátenni, ami jó érzés a bőrödön. Biztos te is ismered az érzést, amikor níveát kensz az arcodra. Olyan zsíros érzés, mintha betömné a pórusaidat, vagy nem si tudom mihez hasonlítani. Nah, az ilyen típusú hidratálókat ne használd, hanem olyat alatt úgy érzed, hogy "lélegzik" a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!