Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit javasoltok száraz hajra?

Nina_Héra kérdése:

Mit javasoltok száraz hajra?

Figyelt kérdés

Eléggé száraz a hajam, mit javasoltok, mivel kezeljem?? Fontos, hogy olyan legyen a termék, ami festett hajra is jó, tehát nem szedi a festéket és nem koptatja!

Köszönöm

2013. okt. 4. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél hajmosások előtt olajos pakolást a hajadra. Kókuszolaj, olívaolaj, mandulaolaj. Csodákra képesek! :)
2013. okt. 4. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Van egy házi pakolás ami száraz hajra nagyon jó. Nekem sajnos túl zsíros lesz tőle.

egy tálba keverj össze:

Egy tojás sárgáját

Kb 4cent (felespohárban) oliva olajat

Ugyanennyi majonézt

Kb 2 cent mézet

Ezt oszlasd el a hajadon és hagyd rajta kb 1 órát, aztán alaposan mosd le.

1óránál tovább ne hagyd mert a tojásnak rossz szaga lesz.

Ezen kívül lehet kapni hajolajat amivel folyamatosan érdemes kenni a hajat. Én glisskur hajolajat használok, amit mindenhova magammal viszek, és kenegetem a hajvégeimet. Ettől egészséges kinézetet kap, és már hajmosás szárítás után sem olyan töredezett a vége.

Glisskur vagy más hajolajat az ázsia centerben érdemes megvenni, mert míg a boltban 2500 ft környékén kapható, az ázsia centerben csak 1000ft.

2013. okt. 4. 16:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2013. okt. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!