Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz bőrre mit javasoltok?

Száraz bőrre mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon száraz a kezemen a bőr, fáj, pirosodik. Próbáltam már többféle krémmel kezelni, bőrorvosnál is voltam vele, adott rá valamilyen krémet, de nem igazán segített. Ez a problémám csak télen jön elő, a hidegben,az év többi szakaszában békén hagy. MIlyen krémeket használtok ti, amik beválltak? Van erre setleg valamilyen vitamin?
2011. nov. 24. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan ezzel a problémával küzdöm én is már 2 éve. Az én kézfejem nagyon durva volt az első évben; tiszta piros volt, szinte már hámlott a szárazságtól, ráadásul még vérzett is, és olyan apró kis vágás szerű valamik voltak a felszínén mintha körzővel lett volna belekarcolva! Szóval ellég durva volt, és meglehetősen értelemtlenül álltam a probléma előtt, hiszen nem hófer bőrőm van, ráadásul nem is mondható olyan érzékenynek. De mivel te is említedted, hogy csak Télen jön elő, ezért én azt javaslom, hogy használj mindenképpen Neutrogenát! Ezeket a termékeket kifejezetten olyan egyéneknek fejlesztették ki aiknek vagy nagyon fehér a bőre, vagy nagyon érzékeny, hát igazából a norvégekre :D , de ugye azt tudni kell, hogy Norvégiában rohadt hideg van MINDIG! XD Szóval ez lenne szerintem neked is a legmegfelelőbb..., vannak kézkrémek, de vannak testápolók is. Én a kézkrémet javasolom mivel ez tényleg célzottan erre a problémára jó. Nem túl olcsók, de megfizethetőek, minőségiek, és megbízhatóak! ha esetleg ez valamiért nem szimpi akkor még van az olcsobb NIVEA kézkrém. Erről azt kell tudni, hogy tulajdonképpen a NIVEA krémek mindegyike zsíros(!), szóval szárazbőrre tökéletesen megfelel. Bár én nem vagyok oda érte, nem is szoktam vásárolni, de néhány embernek nagyon jó szokott lenni. :) Ja és én még a Neutrogena krémek mellet, Neutrogena ajakápolót (ára:1000 Ft)is használok nagyon meg vagyok ezzel is elégedve. A kézfejemen abszolút nem látszik már semmi, és már a problémám is jóformán megszünt, egyedül az ajkaim amik néha kiszoktak száradni, de már ez sem durván. Szerintem te is használj valamit az ajkaidra is, mert valószínű, hogy ilyen problémáid is lehet, hogy elő fognak fordulni a későbbiekben. ;)

Remélem tudtam segíteni. :)

2011. nov. 24. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Vazelinnel kend. Az jó minden testrészre szárazságra, kivéve arcra. De a vazelin az tényleg jó.

Én régen neutrogénát használtam, de nem sokat értem vele..

Dmben tudsz vazelint venni, kb 1 euró körül van.. :D

2011. nov. 26. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!