Tág pórusú, egyébként inkább normál/száraz bőrre milyen arckrém/pórusösszhúzó krém való?
Figyelt kérdés
Mindig van pár pattanásom, de nem vészes. Miteszerek nem nagyon vannak. Viszont nagyon lyukacsos az egész arcom. (mindenhol. Homlok, arc, halánték. ) Ez nagyon zavar. De nem tudom mit kenjek rá, mert amiket láttam krémeket, mind zsíros bőrre valók. Az engem biztos nagyon szárítana. Tudtok javasolni valamit? Illetve ez után lehet hidratálót/ránctalanító krémet felkenni az arcra?2013. szept. 30. 23:29
1/2 anonim válasza:
Gélkrémet használj az a zsíros-normál bőrre való.
2/2 A kérdező kommentje:
És milyen gélkrémet? Van pórusösszehúzó gélkrém? És az után még kell a hidratálás? Nem nagyon értek hozzá. :(
Köszi a választ! :)
2013. okt. 1. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!