Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet helyettesíteni az...

Hogy lehet helyettesíteni az alapozót? Lehet alapozó nélkül is szép valakinek a bőre? Sürgőős. Többi lent.

Figyelt kérdés
Apukám nem engedi, hogy lassan 16 évesen sminkeljem magam, azaz alapozót használjak, mert szerinte az nem jó, meg minden. És nem tudom, hogy mit tegyek. Arclemosót, arckrémet használok, de ezek mellett, alapozó nélkül rondán néz ki a bőröm. Mitteszeres, piros foltos, egyenetlen bőrfelszines. Segítsetek, légyszi. 15/l

2013. szept. 21. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Vannak színezett hidratálók, amik nem károsítják a bőrt, csak amellett, hogy hidratálják, adnak neki egy egyenletes színt is. Kevésbé fednek, mint egy alapozó, de arra tökéletes, hogy egyenletesebb legyen a bőrfelszín.

Én Eveline BB krémet használok, a világosabb árnyalatot [link]

Nekem ez tökéletes. Elég jól fed és valóban mattít, szépen hidratál, az ára pedig csak 1500 Ft.

2013. szept. 21. 22:21
 2/2 anonim válasza:
korrektor:)
2013. szept. 22. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!