A ( szemoldokfestékkel) "kiszokitett" szemoldok mennyi ideig marad vilagos?
Sziasztok
Mivel vilagositottam a hajszinemen, a fodraszkellékesben vettem szoke ( vilagosito) szemoldokfestéket is- par perc alatt gyonyoruen vilagositott rajtuk. Arra volnék kivancsi, mennyi ideig maradnak igy? A sotétebbre festett szomlodok gndolom kopik, de a vilagositott? Az is?
Koszi!
Hello
Hmm, hogy otthon mennyibe kerul, nem tudom, kulfoldon élek, és az oxigénnel egyutt fizettem 19!!! eurot érte ( azt hittem elajulok,iszonyta draga itt).
A neve (ugyanazt lehet otthon is kapni) Refectocil, és a 0-as a szoke , ez elméletileg " szokito"- azaz gondolom kovetnie kellene -mint a hajfestésnél- egy masik szinnek, az én esetmben nem :).
Egy nagyon kevés, egy-két centinyi krémet talkaba nyomtam, nagyon kevés oxigénoldattal krémes allaguva kevertem ( tényleg nagyon kevés kell mindkettobol, a keverékem haromnegyedét igy is kidobtam, mert rengeteg lett) és utana egy fultisztitoval felkentem ovatosan a szemoldokre ( kissé csip), szerintem egy ot percet sem volt rajta, és a sotétbarna szemoldokmbol egy nagyon szép vilagosbarnat csinalt. Lemosod, aztan nivea krémmel jol bekened a borod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!