Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen minőségűek a temus...

Milyen minőségűek a temus sminkek?

Figyelt kérdés
Soknál azt figyeltem nagyon olcsó és több olyat fedeztem fel ahol a desigen kísértetiesen hasonlít egy másik márka eredeti termékére.
júl. 18. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én rendeltem már szempillaspirált, rúzst, szájfény és highlightert.

A szempillaspirál pár használat után becsomósodott, ahogyan a rúzs is.

A szájfénynek teljesen más színe volt, mint a képen.

A highlightert meg úgy reklámozták, hogy extra csillagás, ragyogás, stb. de végül semmi.

Én nekem egyik sem jött be, személyes véleményem szerint sminket nem éri meg rendelni.

júl. 18. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

ne vegyetek ilyeneket. csak logikusan gondold végig . egy rossmann egy dm polcára kikerülő smink terméket mennyi bőrgyógyászati teszten mennyi laboratóriumi vizsgálaton menyi minősítésen engedélyen megy végig hogy azt te leemeld a polcról a kosaradba tedd és a kasszához battyoghass kifizetni . eleve kezdem ott hogy az összetevői egy sminkterméknek

számunkra felolvasva nem mond semmit de azért van szükség a megbízható márkákraamik ezer százalék ellenőrizve vannak . gondolod higy a temu vagy a shein vállal neked bármiféle garanciát arra abban az adott termékben mi van. holott sokszor még az összetevők listája sem szerepel egy ilyen terméken. emberek gondolkozzunk már. egy esence vagy egy miss sporty a legolcsóbb smink termékek és amit tudnak amilyen tartósak ár érték arányban még jobb is. és legalább megbízható ellenőrzött forrásól van. én temu shein sminktermékeket soha nem kennék magamra mert egy ilyen kliséből a pattanás a legkissebb gond ami a bőrömmel történhet.

júl. 29. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!