Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen minőségűek a Sinsay...

Milyen minőségűek a Sinsay kozmetikumai, a Sinsay Beauty?

Figyelt kérdés
Aki már kipróbálta, használja.. véleményt kérnék. Árban nem rosszak, de jó lenne ha legalább egy Miss Sporty - Essence minőségben lennének. (ami egyébként nem rossz egyáltalán, szóval..) Ahogy látom, külsőre szépek a színek, illetve a csomagolás is rendben van, de látszat csalhat. :)

#smink #sinsay beauty
2020. okt. 7. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Kb ugyanaz a szint.

Mondjuk szvsz a miss sporty is inkább tinimárka, 20-25 felett nekem már kicsit változott az igény meg a preferencia.

2020. okt. 7. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Essence azért jobb márka egy fokkal mint a miss porty, meg szerintem az essence drágább is. Palettákban szájfényekben jók az essence termékei. Miss porty siralmas nekem egy szempilla spiralom volt ami olcso es jo puderben borzalmas. Sin sayböl may beuty blendert hajgumikat, maszkot sose meg sminkbol max szanfenyt vennek.
2020. okt. 8. 15:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Az Essence az egyik kedvenc markam, hiaba fogjak lehordani. Olcso es nagyon jo termekei vannak. A Miss Sportybol egyebkent ezert nem nagyon szoktam venni, de valamiert egy kalap ala veszem mindkettot.(de van egy korrektorom es ruzsom, pozitiv csalodassal)

En sem terveztem egyebkent nagy bevasarlast tervezni a Sinsay Beautybol, de szimpatikusnak tunt. Koszi a valaszokat

2020. okt. 10. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz kis márka az essence pl van egy tök szupi szemhejpuder palettam amit szeretek, szajfenyeit is imadom shine shine kollekciobol.

És megfizethető áron van tehát pl egy rúzs nem 6 ezertől kezdődik mint pl amit már láttam a L'Oreal márkátol.... szoval pénztárca barát termékek a legtöbbjei.

2020. okt. 11. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!