Az IK órák jó minőségűek?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy ilyen márkájú órát, de nem nagyon ismerem a márkát.2020. jún. 12. 20:31
A kérdező szavazást indított:
Jó minőségű
Nem jó minőségű
10 szavazat
1/16 anonim válasza:
Kínai mushroom brand. Aliexpressen jellemzően 9-20 ezer forint ingyenes szállítással. Nem kiemelkedően jó, illetve az zeknél általában 0 quality control van, azaz sokkal gyakrabban fogsz ki selejtet. Ha sikerül egy használhatót kifogni, akkor 10 ezret talán megér, ha ez tetszik.
Itthon általában 11-30 ezer körül szoktam látni, pontos típustól függően, általában 50-100% hasznot még rátesznek. Annyit nem ér.
Ami alin 15 ezer, az itthon 30.
2/16 A kérdező kommentje:
10000- ért láttam egyet az orashop.hu- n
2020. jún. 12. 22:58
3/16 anonim válasza:
Melyik verzió? Annyit talán megér.
5/16 anonim válasza:
Aliexpressen a mostani árfolyammal 7700 ugyanez. Kb ugyanilyen kinézetű, minőségű minimal órát lehet kapni kb 4-5000-ért is, de ha ez tetszik és nem akarsz rá várni 1 hónapot, akkor vedd meg nyugodtan. Csodát ne várj tőle, ha napi használatban lesz, akkor sztem 1-2 év alatt teljesen le fog pukkanni. Illetve szerintem az a bőrszíj sem a minőségi kategória.
6/16 anonim válasza:
Daniel Klein órákat ajánlom. Van egy premium, az 5 éve bírja, az exclusive pedig 3 éve. Olyan sok féle van hogy mindenki talál olyat ami tetszik neki, és minőségi, én nagyon szeretem
7/16 anonim válasza:
Ez is, meg a 6. által folyton itt reklámozott Denielklejn is egy rakás xar!
Spórolj egy ORIENT-re!
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Azért nem kell túlozni, nem eg, rakás szr, de az tény, hogy kínai, esetleg japán alapszerkezet van benne, közepes minőségű tokozással, celebekkel, ügyes marketinggel 3-szorosára pumpált áron. Valszeg nagyjából az IK-val azonos minőség csak sokkal drágábban. Amúgy meg ha valakinek ez tetszik és van rá pénze, akkor nem mindegy? Nem mindenki akar belemerülni az órák világába. Szerintem felesleges ilyenért leszólni valakit.
10/16 anonim válasza:
10.-nek.
De ezzel a kérdezőt védem, hogy ne vegyen bóvlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!