Az IK órák jó minőségűek?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy ilyen márkájú órát, de nem nagyon ismerem a márkát.2020. jún. 12. 20:31
12/16 anonim válasza:
Ez €89-ért? Inkább ne... Ugyanaz a recept itt is. Alap (megbízható) japán szerkezet, mostanában trendi minimalist deizájn, kérdéses tokozás, szíj, mutatók, számlap stb. Szerintem nem ér ennyit, reálisan végiggondolva. Elég kidolgozatlannak tűnik az a tok, legolcsóbb technikával befejezve, pedig elég rossz minőségű fényképeket raktak fel. Egy jó órának a kidolgozatlan részei nagyító alatt jönnek csak elő, a legjobb óráknak még ott sem igazán. Az már rég rossz, ha egy távolról készült fényképen is kérdőjeles az óra.
13/16 A kérdező kommentje:
Tud valaki linkelni minőséges órát, ami így néz ki és max 30000 Ft, megköszönném? 😄
2020. jún. 19. 11:33
14/16 anonim válasza:
15/16 A kérdező kommentje:
De full feketére gondoltam 😅
2020. jún. 19. 13:11
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!