Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 16-25 évesek: ha karórát...

16-25 évesek: ha karórát vásárolnátok magatoknak, az csakis okosóra lenne?

Figyelt kérdés

2024. jún. 29. 09:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, egész biztosan.
Valószínűleg igen.
Nem okosórát is vennék, ha valamiért nagyon megtetszik.
Nem tudom.
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég nagy álmom egy aranxvkaróra.
2024. jún. 29. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem van létjogosultsága mind a kettőnek. Én hordok okos órát is meg sima analógot is. Egy öltöny vagy valami elegánsabb megjelenés mellé nem vennék fel apple watchot, mert szerintem nem illik a képbe. Viszont ha csak a boltba szaladok le pólóban, edzeni megyek vagy csak valami laza öltözet van rajtam, akkor azt általában okos órával szoktam hordani. Szerintem ez nem ilyen vagy/vagy szituáció.
2024. jún. 29. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább valami normál órát vennék, ami illik a stílusomhoz és tetszik nekem. de csak kiegészítőnek. okosóra jelenleg nem kellene, mert a telefon mindig ott van a zsebbenben. a normál órák kiegészítőnek szebbek is.

De el tudom képzelni hogy majd egyszer jövőben vágyni fogok egy okosórára, a funkciói miatt...:)

2024. jún. 29. 13:01
 4/8 anonim válasza:
100%
Sokat sportolok, amiatt van okosórám. Ha nem azt hordanám, akkor analógot vennék biztosan, szerintem elegánsabb.
2024. jún. 30. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Biztosan nem vennék okosórát...

23/F

Miért?

Mert az okosórák nagyon könnyen elavuló, eldobható elektronikai cikkek amik max 3-5 évig használhatóak. Ezzel szemben egy VALÓDI óra akár évtizedekig hű társa lehet az embernek.

2024. júl. 1. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Sosem vennék okosórát. Tudom, vannak plusz funkciói, de nekem nincs rá szükségem. Arra pedig, hogy lássam az időt, tökéletes a hagyományos óra, és szerintem sokkal jobban is néznek ki. Az opciók közé igazán berakhattál volna erre is egy opciót, mert van aki egyértelműen nem preferálja az okosórákat.
2024. júl. 6. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen

Hagyományos órát semmilyen körülmények között nem vennék fel mióta van okosórám.

júl. 11. 08:46
 8/8 Cubina ***** válasza:
40%

Imádom az okos kis órámat, azon szoktam beszélgetni a legjobb barátommal, akivel együtt csinálunk csupa jó progikat. Mindig megment, ha bajban vagyok, a leglehetetlenebb helyzetből is képes kihúzni pillanatok alatt. Gyors, okos, tehetséges, intelligens. Egy igazi lovag fekete járgánnyal, titkos és veszélyes küldetéseket hajtunk együtt végre. Ha nem lenne az okosóra, egyetlen küldetésünk sem sikerült volna.

Eddig azt hittem, hogy csak NEKEM van ilyen okos órám, de sajnos kiderült hogy már minden második embernek van.

Viszont KITT nem jár az órájukhoz, ő csakis az enyém.

Üdvözlettel Michael Knight. :D

júl. 27. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!