16-25 évesek: ha karórát vásárolnátok magatoknak, az csakis okosóra lenne?
Szerintem inkább valami normál órát vennék, ami illik a stílusomhoz és tetszik nekem. de csak kiegészítőnek. okosóra jelenleg nem kellene, mert a telefon mindig ott van a zsebbenben. a normál órák kiegészítőnek szebbek is.
De el tudom képzelni hogy majd egyszer jövőben vágyni fogok egy okosórára, a funkciói miatt...:)
Biztosan nem vennék okosórát...
23/F
Miért?
Mert az okosórák nagyon könnyen elavuló, eldobható elektronikai cikkek amik max 3-5 évig használhatóak. Ezzel szemben egy VALÓDI óra akár évtizedekig hű társa lehet az embernek.
Igen
Hagyományos órát semmilyen körülmények között nem vennék fel mióta van okosórám.
Imádom az okos kis órámat, azon szoktam beszélgetni a legjobb barátommal, akivel együtt csinálunk csupa jó progikat. Mindig megment, ha bajban vagyok, a leglehetetlenebb helyzetből is képes kihúzni pillanatok alatt. Gyors, okos, tehetséges, intelligens. Egy igazi lovag fekete járgánnyal, titkos és veszélyes küldetéseket hajtunk együtt végre. Ha nem lenne az okosóra, egyetlen küldetésünk sem sikerült volna.
Eddig azt hittem, hogy csak NEKEM van ilyen okos órám, de sajnos kiderült hogy már minden második embernek van.
Viszont KITT nem jár az órájukhoz, ő csakis az enyém.
Üdvözlettel Michael Knight. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!