Körömfestés fiúként?
Figyelt kérdés
Milyen színűre fessem a körmöm fiúként? Pl. Sötétlila elfogadható? Vagy fehér,kék és ezek árnyalatai? Fekete nem áll jól nekem…jún. 14. 13:26
1/9 anonim válasza:
Általában a fiúk feketére szokták festeni, ez az a szín amit még elfogadnak a férfiak. De ezt is kevés férfi fogadja el, a legtöbb férfi elítéli és undorítónak tartja ha egy fiú változatos próbál lenni, vagy pedig kipróbálna új dolgokat.
2/9 anonim válasza:
Mi a célod vele? Ha feltűnést akarsz kelteni, hupilila is lehet, de furán fognak rád nézni. Ha a 4 fal közt csinálod, akkor meg a kutyát nem érdekli. Amúgy gyomorforgató olvasni, hogy ez lett a férfiakból. Anno bizonyos sztároknál oké volt, de hogy mostmár lassan minden Pistike átmegy lányba..
3/9 A kérdező kommentje:
2.nincsenek ilyesfajta céljaim,nem másnak akarom mutogatni,szimplán magamnak tetszik:) És valóban igaz amit mondasz sokan csak feltűnés miatt vagy csak amiatt mer épp identitás zavaruk van és nemtudják eldönteni fiuk vagy lányok e:D Viszont ezen az időszakon én túl vagyok. Helyesbítve (át sem éltem) Mindig tisztába voltam a nemi identitásommal:) És igen meleg vagyok.
jún. 14. 21:50
5/9 anonim válasza:
Melegkent szerintem barmilyen szin elfogadhato
6/9 SZTANN válasza:
A körömfestés egyáltalán nem férfias. Nőként férfinál undorítónak találnám. Ettől függetlenül a te dolgod (ha nem zavar, hogy sokan utálják), ha neked tetszik, csináld...
7/9 anonim válasza:
ha meleg vagy, akkor bármilyen ami neked tetszik bármi internetről lehet inspirálódni sokat lányok is általában körmöshöz menet előtt képek inspirációk alapján döntik el vagy épp láttak tiktokon valaki munkája között egy szép színt vagy bármi. ilyenekből jobban eltudod dönteni hogy vajon rajtad
hogy mutatna.
8/9 anonim válasza:
Én a kezemen csak ritkán festem a körmöm, alkalmakkor. Akkor bármilyen szinre. A lábujjaimon télen mindig van lakk. Az is változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!