Fekete-piros felváltott körömfestés, hogyan oldanátok meg? 21/F
Figyelt kérdés
Barna hajam van, vörös melírrel, jelenleg feketére festem a körmeimet. Azon gondolkodtam, hogyha már a hajam úgyis ilyen-olyan, plusz a csak fekete körmön kívül akarok mást is, hogy vörös-fekete lenne esetleg felváltva a körmöm. Azon gondolkodtam, hogy vagy 2 ujjam lenne mindkét kezemen vörös (mutatóujj, gyűrűsujj) vagy esetleg balról-jobbra az összes körmöm felváltva lenne, így bal kezemen 2, jobb kezemen 3 vörös köröm lenne. Nem tudom, hogy ez mennyire nézne ki hülyén, esetleg valakinek van bármi elképzelése, hogy hogyan lehetne ezt szépen megoldani? (Csak egyszínű körmöt szeretnék, magamtól nem tudom máshogy megoldani, kozmetikushoz meg csóró vagyok)2023. ápr. 20. 18:29
1/2 anonim válasza:
Mit fogsz te itt mindjárt kapni az ügyeletes megmondóemberektől............
2/2 Metionin válasza:
Tiniként festettem sokszor olyanra a körmöm, felválva volt vörös-fekete vagy fehér-fekete, szóval egyik kezemen 2, a másikon 3 vörös. De szerintem tökmindegy, szimmetrikusra is kenheted. Minap néztem pont egy klipben, hogy a zenész mutatóujján vörös volt a köröm, a többi meg fekete, na az érdekes, hogy miért pont azt az egyet festette másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!