Színes vagy sötét körömlakk?
Figyelt kérdés
Fura kérdés, tudom, de kell a szintlépéshez, és nem jutott más az eszembe.
Fiúk meg ne trolkodjanak. 🙂
Köszi.
2022. júl. 22. 00:36
A kérdező szavazást indított:
Fiú vagyok, és/vagy trollkodni jöttem
Nem festem a körmömet
Átlátszó vagy természetes színek
I'm a colorful
Fekete vagy sötét árnyalatok
Mindegy, csak legyen csillámos
20 szavazat
1/4 anonim válasza:
Csak ha női lábról van szó, akkor piros legyen:).
2/4 anonim válasza:
Hát nekem van mindenféle, nyáron imádom az élénk színeket. Télen sötétebbet, ha meg olyan alkalom van, akkor a szolidat.
3/4 Metionin válasza:
Általában sötét, fekete, sötétkék, bordó, sötétszürke de szeretem a duokrómokat is, amikből vannak élénkebbek, ezek inkább kék-zöld-sárga-lila vonalon mozognak.
4/4 anonim válasza:
Alapból a sötétek jobban tetszenek, csak azokat mindig olyan nehéz lemosni. De amúgy tavasszal és nyáron inkább világos (nude, rózsaszín, világoskék) színeket, télen pedig inkább sötéteket (lila, fekete, bordó, vörös) használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!