Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Karórát kb. senki nem nézi az...

Karórát kb. senki nem nézi az emberen?

Figyelt kérdés

Mostanság elég sok vitát látok fórumokon, hogy megy a méregetés, ki mit engedhet meg magának óra téren, az órasznobok elég gyakran lenéznek valakit azonnal, ha milliós összeg alatti órájára büszke, meg az okos VS hagyományos óra vita stb.

Én is hordok órákat, azonban a rengeteg év alatt kb. senki nem dicsérte meg őket, még férfitársaim sem, pedig ízléses és nem gagyi darabok. Én jó párszor észrevettem már viszont egy-egy olyan órát egy férfin, amit megkértem had nézzem meg, mert szép darab volt. Az illetőnek viszont fogalma se volt arról, mi merre, csak régen vette és nem volt olcsó, ennyit tudott róla.

Valójában csak saját magunknak vesszük, ill. talán van egy felső tízezer réteg valahol, ahol található pár szakértő szem, aki figyeli az ilyet ?

Az online tér meg teljesen mást mutat...

2024. márc. 26. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem mindig, de gyakran szoktam hordani órát. Nincsenek drága óráim. A legdrágább is talán csak pár százezer volt. Úgy vagyok vele mint az az órás pasi youtberól, hogy inkább olcsó de eredeti legyen.

Ismerek olyat is aki 20ezer forintos rolexet vagy breitlinget hord. De van olyan ismerősöm is aki pedig 30e eurós IWC-t.

Egyébként a kedvenc órám egy pár 10e forintos citizen. Nincs semmi extrája. Mutatja az időt, de ez a kedvenc.

2024. ápr. 28. 15:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Egyetértek, az eredetiség a lényeg. Aki hamisat hord, az maga is egy hamis ember.

Sok milliós-tízmilliós kategóriát feleslegesnek tartom, mivel már ott a név az, amiért fizetni kell. De a magyarok nagytöbbsége egyedül talán a Rolexet ha ismeri és ennyi. De azt sem túl sokan szerintem.

100-200 ezer körüli Seiko-k, Citizenek a legjobbak ár-értékben, nekem van pár, elég öreg darab is közöttük és hibátlanul megy az összes 👍

2024. ápr. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!