Milyen sminkelési formát tudok megtanulni fiúként, amitől nem mondja meg rólam senki, hogy fiú vagyok hanem inkább lány?
Neten amiket találok nem egyértelműek számomra.
Felvilágosítanátok a témában kicsit?
Inkabb drag lookot szeretnel vagy csak noiesen kinezni?
Csinalj vmi nagyon glamet + noies kontur csodakra kepes. De tenyleg total at tudod rajzolni az arcod bizonyos reszeit ha ugyes vagy en cosplayes sminknel lepodtem meg.
Filippínó és Thai lányokról nem lehet mindig megmondani, de ez genetika.
Szerintem ne akard ezzel átverni a férfiakat, ha utolsó pillanatban megtudják hogy farkad van, az neked lesz kellemetlen.
#4 ha nem látszik rajta hogy mondod meg hogy transz? Mindenkitől elkéred a születési anyakönyvét?
Az ilyen "szakértőktől" nem egyszer hallottam nagyon "okos" okfejtéseket hogy mondják meg tutira ki transzi csak épp a 178 centimmel, széles vállammal és szögletes arcommal szerintem pl engem is annak néznének a leírásaik alapján pedig garantáltan XX kromoszómával rendelkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!