Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül a legolcsóbb...

Mennyibe kerül a legolcsóbb avonos szemceruza? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Csak alul a szempilláim fölött szoktam kihúzni,mert félek hogy hamar elkenődik felül.Csak anyagilag nem állunk úgy hogy 1000 ft-os szemceruzákat vegyek...Már láttam valahol 500 ft körül is avonos szemceruzát és azt mondják jó minőségű.És ki szeretném próbálni.Most lady ann szemceruzám volt ami 340 ft volt és nagyon szerettem csak kicsit hamar lejött

És arra lennék kíváncsi hogy zöldeskék szemhez milyen színű szemceruza áll jól?

Köszi előre is=)

2010. okt. 24. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:
most láttam avon-ban 500ft-ért ilyen kétvégű szemceruzát :):P nekem is olyan van zöld-feketében és szerintem a zöld is menne a szemedhez :D Aránylag jól is bírja.
2010. okt. 24. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem is olyan van, csak lila-feketébe:D de még régen volt zöld-fehérbe:) elégjó egyébként:)
2011. jún. 8. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!