Clinique-t használók! Milyen termékeket használtok és azok milyenek? (nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Engem főleg a szempillaspirálok érdekelnek.
Előre is nagyon köszi a válaszokat.
2010. okt. 24. 15:51
1/3 anonim válasza:
Én ebből a márkából a High Definition Lashes-t használom és nagyon-nagyon jó. Szép, hosszú, különállő pilláim lesznek tőle. Egyébként, ha Clinique termékeket szeretnél venni, akkor az szerintem csak jó lehet, Én mindennel meg vagyok/voltam elégedve eddig.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
szerinted tényleg illatanyagmentesek és antiallergének a szempillaspiráljai?csak mert nekem érzékeny és száraz a szemem és ráadásul kontaktlencsét is hordok.
milyen termékeket használtál még?
2010. okt. 24. 19:17
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom ,hogy mindegyik illatanyagmentes és antiallergén is, de azért nézz majd utána vagy kérdezz rá a parfümériában/márkaboltban. Alapozóm volt még, mert régebben elég sok problémám volt a bőrömmel, még gyógyszeres kezelésem is volt, szóval nem akartam mindenfélét még mellé rákenni, de ezzel is nagyon meg voltam elégedve. Tökéletesen fedett, pedig folyékony volt és nem is volt vastag, vagy maszkszerű. Amúgy ennek a neve: Stay- True Makeup Oil-Free Formula. Persze ez bőrtípustól függ, szóval neked lehet, hogy más lenne jó, de mindenképpen megéri szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!