Milyen sminkeket használsz mindennap?
Fekete szemceruza: Essence kajal pencil
Fekete szempillaspirál: Miss Sporty
Nem sminkelek minden nap, de amikor szoktam, akkor általában ezeket:
- korrektor (Maybelline)
- barna szemceruza (Loreal)
- színezett szemöldökspirál (Loreal)
- szempillaspirál (Maybelline)
- pirosító (Milani)
- néha púder (Rimmele)
- rúzs/szájfény (ehhez nem tudok márkát írni, többet használok felváltva, de drogériás az összes)
Márkának azt írtam, amit most használok, de ez szokott változni.
Rúzst. Azt kenek fel akkor is, ha pl. edzeni megyek és semmi más smink nincs rajtam, mert nagyon fehér és kontúr nélküli a szám. Ha kentem fel fényvédőt, azt kis átlátszó púderrel mattítom.
Amúgy a sminkem általában szemfestékből (szemhéjpúder, tus, spirál) rúzsból és púderből áll, ha olyan a szemfesték, hogy sápaszt (mert pl. sötét vagy hideg szín), akkor kis pirosítót is teszek fel.
Márkából mindenféle van, a Sheinestől a drogériásokon át a drágábbig. A legtöbb cuccból megvan a bevált márkám, rúzsból próbálkozom folyamatosan újakkal, mert a sötét színeket szeretem és abból nehezebb olyat találni, ami kellően pigmentált és tartós.
catrice korrektor, essence szemoldok gel, sky high, essence all about matt puder, revolution highliter, catrice szajfeny
ezek nalam az alap dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!