A hétköznapi sminkhez milyen szájtermékeket használsz?
Már régóta keresgélek, de eddig nem találtam még olyan szájkontúrt, ajakrúzst, szájfényt, ami nem túl extra, nem túl feltűnő, de mégis egy kis színt, egy kis fényt ad és a hétköznapokon is egy hordható szín.
Ti milyen márkájú + színkódú termékeket használtok a szátokra?
Hát én hétköznapokra kenem a sötéteket, bordót, pirosat, sötétkéket :D hivatalos eseményekre meg a visszafogottat. Utóbbiból nekem ami bejött:
Essence This is me 6-os árnyalat
Lovely K lips- ből a Magic dessert árnyalat, ebben van ceruza is
A Catrice Matt Pro Ink folyékony rúzsai nagyon jó minőségűek és tartósak.
Nagy a színválaszték természetes, rózsaszínes árnyalatokból, így mindenki talál magának megfelelőt.
Alig érezni az ajkakon, vízálló, egyszerűen felkenhető, és ha megszáradt, semmi dolgod vele.
Nekem az “I Choose Passion” és az “I Am Unique” van meg.
Az első számomra a telitalálat, hétköznapi, sötétebb mályvás-rózsaszínes árnyalat. Az utóbbi sem mutat rosszul rajtam, de ez engem egy kicsit sápaszt, sötétebb bőrtónuson jobban mutatnak a világosabb színek, másrészt mivel dús ajkaim vannak, a világosabb szín méginkább nagyítja őket, amit a legtöbb nővel/lánnyal ellentétben kifejezetten NEM kedvelek.
Essence ajakcerkái vagy trend it up.
Trend it up pure nude rúzsai, maybeline szajfenyek, essence shine szajfenye, sok félét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!