A hétköznapokban suliba milyen sminktermékeket használsz?
Egyetemi hétköznap: korrektor, szemöldők filc, szemöldök zselé, szempillaspirál, pirosító, brozosító, kontúr, néha rúzs és néha szemhéjpúder
No makeup stílusban :)
Szerencsére szép a bőröm, szóval alapozót, púdert nem használok. Korrektort szoktam tenni a szemem alá, mert sajnos eléggé karikás. Ezen kívül szempillaspirált, highlightert, és egy nagyon kicsi pirosítót szoktam. Kontúrt, bronzosítót csak ritkán. Illetve még szoktam feltenni szájfényt.
16/L
Ilyenkor télen több terméket használok, de így is van hogy nincs kedvem sminkelni, pl egy kutya sétáltáshoz biztos nem fogom elég ritka mikor van kedvem.
De most elégé tetszik így télen ez a "cold gilr" vagy hogy hívják smink trend.
Alapozó,korrektor, néha konturozom az orrom ilyen stickel, van hogy púdert nem használok ha matt az alapozó, pirositó vagy bronzer de ilyenkor inkább pirositó természetesebb, highliter 😍 imádom ahogy télen csillogok villogok, főleg az ilyen hideg árnyalatok, szemhéjpúder vagy tus, de van hogy azt se használok akkor csak egy szempilla spirálal emelem ki a tekintetem. Ajkamra valami szájfény ami illik ehez a look-hoz, vagy esetleg valami rúzs ami éppen illik. Nagyon ritkán ha valami brutál tust huzok műszempilla, de az nagyon ritka. Télen ahogy észre vettem védi a smink a böröm a kiszáradástól hogy a fagy kicsapja. Nyáron sokkal minimálisabb smink! És fényvédelem ezerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!