"Luxus" sminkmárka használók! Melyiket válasszam? (bővebben lent, minnél többen írjatok)
Ajánlanátok nekem valami tartós termékeket és olyat,ami az érzékeny és akne heges bőrömre is jó és az érzékeny és száraz szememre és azonkívül kontaktlencsét is hordok.
Kellene nekem egy:
(folyékony)alapozó:Clinique-re gondoltam,de nem tudom,hogy pontosan melyik fajtát válasszam vagy valami más nagyon jó alapozó,amely a fentebb írt problémáimhoz megfelelő és olyat,amihez púdert se kell használni?
szempillaspirál:azt olvastam,hogy a Clinique high impact curling mascara egész jó,vélemény?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm és remélem értitek a bonyolult fogalmazást,de már késő van.
Nem kell Clinique spirált venne, vegyél inkább Art Deco All in one mascarat. MInden évben megnyeri a Beauty Prim nagydíjat, nem véletlenül, a legvásároltabb spirál Europában. Szuper állag, szuper kefe, szuper tartós és dúsít, hosszít egyszerre. Ha már luxusmárka..
Alapozóból tényleg kérj segítséget, bár ők nem fogják megmondani, melyik márkát válaszd. Az Art Deco alapozók isteniek, a Clinique Superfit alapozója való neked.Szemhéjpúderben pedig ne köss kompromisszumot, szintén Art Deco, olyan tartósak, hogy nyáron 50 fokban ,alapozás nélkül sem jött le a szememről.
És még valami. Ha valóban nagyon pattanásos vagy, ez belső gond, jobban járnál, először egy belgyógyásszal és vagy bőrgyógyásszal, mielőtt beruházól egy 6000 alapozóra, egy 4500 ft-os spirálra, egy 1400 ft/db-os szemhéjpúderre és egy 5000 ft-os púderre.
Egy extra tipp a profitól, a Clinique Pore Minimizer Instant Perfectorját keresd, ez nem alapozó, se nem púder, egy hidat képez a bőr felett, kifejezetten zsíros bőrre van. Minyuri kell belőle és 3 óráig tartja a matt hatást. Csak az Ysl és most már a Shiseidonak van hasonlója.
köszönöm a válaszokat:)
Már régóta szedek gyógyszert a bőrömre,ezért nem vagyok pattanásos,csak a piros hegek meglátszanak.
Kedves második válaszoló!Köszönöm szépen az art deco spirál ajánlását,biztos nagyon jó,de nekem olyan kell,ami antiallergén és illatanyagmentes,a fentebb írtak miatt.
légyszi még írjatok
Nézd meg a Sonya termékeket az flpshop.hu oldalon.
Nekem nagyon érzékeny a bőröm, hidegre kirepedezik,vérzik valamint évekig valami vegyszerallergiával küzdöttem, nem derült ki mi volt az, de lila pattanás-szerű ragya borította a fejem vagy egy évig.
Bármit kentem magamra, az pattanásokat okozott szinte azonnal. A ragya meg nem múlt el.
Először Clinique-et használtam, a dekorkozmetikumai jók voltak, de a krémek nem váltak be és nem is volt 20e forintom egy kencére.
Aztán váltottam Sonya-ra, ennek a sminkje tartósabb és szebb, a krémjei nagyon jók, és nem mellesleg sokkal olcsóbb a Clinique-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!