Milyen luxus sminktermékek nagyon jók? Melyikből mit érdemes venni?
Figyelt kérdés
Lancome,chanel,esteé lauder,dior márkák érdekelnének.És ami ezeken belül:alapozó,púder,pirosító,szempillaspirál.2010. ápr. 9. 19:05
2/17 anonim válasza:
szempillaspirált tudok ajánlani: Lancome Hypnose. Imádom.
3/17 A kérdező kommentje:
Pont tegnap kaptam egy lancome hypnose szempillaspirált a vőlegényemtől:-)Még nem próbáltam ki.
2010. ápr. 9. 19:35
4/17 anonim válasza:
az esteé lauder-nek nagyon jó púderjei vannak.én csak ajánlani tudom:D
a diornak meg a nude skin alapozója nagyon jó:D
14/L
6/17 anonim válasza:
Én is a MAC-re esküszöm.
Volt Lancome és Estée Lauder szempillaspirálom mindkettő nagyon jó volt.
Estée Lauder szemhéjfestékeivel az a tapasztalatom, hogy nem annyira nagyon pigmentáltak mint a MAC-é.
A Clinique-nek van egy krémes, fényes hatású szemhéjfestéke az nagyon jó. Bázisnak is tökéletes, nem ráncosodik be egy egész nap alatt sem.
A Bobbi Brownnak pedig a rúzsai nagyon szépek és a Shimmer Brick Compactok. ^_^
7/17 anonim válasza:
Rúzsból Estee Lauder. Annyira tartós, én nagyon szeretem. Ja és a Lancome Juicy Tubes szájfény se maradjon ki:) És szintén Lancome teint idole ultra alapozó.
8/17 anonim válasza:
Nekem a Clinique volt jó, de már Sonya van. Virágpor alapú, nagyon szép színekkel.
10/17 anonim válasza:
Hát, én a Chanel-es termékeket tudnám ajánlani, ezek nagyon jól beválnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!