A hölgyek maguk miatt viselnek hosszú műkörmöket, vagy
a pasiknak akarnak tetszeni?
Figyelt kérdés
Egyre inkább lehet manapság műkörmöt viselő lányokat, asszonyokat látni.
2010. okt. 23. 20:25
1/6 anonim válasza:
Hát, ha egy férfinak egy hosszú körmű, mosogatásra, főzésre, mosásra és takarításra képtelen cicamica jön be, azt úgy hívom, hogy lúzer...
2010. okt. 23. 20:31
2/6 anonim válasza:
Szerintem egy bizonyos fokig maguknak is tetszeni akarnak. A médiából a hosszú, absztrakt műköröm viselése sugárzik felénk, talán ezért van sok nő, aki megcsináltatja. Na meg persze a divatmajmok. Egy férfinak nem az az első gondolata, amikor meglát egy nőt, hogy tud-e mosogatni, főzni, etc, hanem hogy mennyire tud jól sz.pni. Tisztelet a kivételnek.
2010. okt. 23. 20:37
3/6 anonim válasza:
A nők szerintem legtöbbször más nők miatt csináltatnak valamit:D
A pasiknak biztos h nem hiányozna a műköröm, sőt én úgy hallottam nem is szeretik:)
De sokuknak azért van műkörme( nem a "2méteres" műkörömre gondolok) mert az igazi körme mindig beszakad, és kényelmesebb így,meg nem olyan ápolatlan:)
2010. okt. 23. 21:00
4/6 anonim válasza:
hát én a műkörmösök védelmére szólnék. fiatal vagyok, 16 éves, de van műkörmöm. csak magam miatt. esztétikai szempontból, ugyanis az eredeti körmöm sárgásszürek, többrétegű, állandóan szétesik. kegyetlen csúnya. de ugyanúgy tudok vele bármit csinálni, porszívózni, port törölni, mosogatni, felmosni, sőt, edzeni is járok, az is megy. teljesen egyszerű vele bánni, és nem tudom, miért kell rögtön csak a rosszat gondolni egy műkörmös csajról.
2010. okt. 23. 22:06
5/6 anonim válasza:
A nők maguk miatt készíttetik a műkörmöt. A pasik nagy részének nem tetszik. De sok nő esztétikai szempontból vagy a saját körme védelmében teteti fel.
Én nem hordok, nekem nem jön be, meg szép hosszúkás erős körmeim vannak és hosszú ujjaim:)
26.L
2010. okt. 24. 17:03
6/6 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem a pasik miatt. egyátalán nem tetszik nekik, illetve nem igazán érdeklik őket. nekem több mint 2 éve folyamatosan van, és a "2 méterestől" egészen a törpéig minden volt. (: és énis ugyan úgy csinálok vele mindent. kivéve az apró pénz felvétetelt az asztalról, na az nem megy. :D inkább azért, más lányok, nők megnézik a körmét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!