Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A parfümök mennyi idő alatt...

A parfümök mennyi idő alatt járnak le? Lesz valami bajom, ha "romlottat" használok? Mi?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tudok ilyenről bár ha én veszek egy parfümöt akkor azt áálltalában mindennap használom ugyh nincs ideje megromlani már ha megtud
2009. jan. 3. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A parfümnek 3 pillére van: fej-, szív-, alap illat. Ebből az első kettő illan el a leghamarabb. Ha ez megtörténik, akkor érzed, hogy büdös, avas, tömény rossz szagú. Hogy milyen gyorsan, ez attól függ, hogy milyen a parfüm kiszerelése: szórófejes, "locsolós", pumpás stb. Ha gyakran használod, azaz gyakran érintkezik levegővel, az illatok hamar elillannak belőle.Egy felbontott parfüm, alkalmanként használva 1 évig tartja meg a minőségét. Persze utána is, csak más az illathatás. Ha egy parfümöd évek óta megvan, és csak néhányszor használtad, ugyanúgy lehet jó illatú, az előbbiekből kiindulva.
2009. jan. 3. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Le tudnak járni, általában 1 év. Vagy pár év alatt.

De én is használok sokat, ami régi. Megvettem drágán, nem fogom kidobni :)

Ha megromlik megváltozik a színe, az illata. De konkrétan semmi bajod nem lesz, talán egy kicsit kipattogsz tőle de én pl. még azt sem.

2009. jan. 4. 03:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az illata valóban megváltozhat, erre a legegyszerűbb megoldás, ha fújsz egy kicsit magadra és megkérdezel valakit a családban, hogy kellemesnek találja-e még az illatát, ha már nem, akkor érzékeny búcsút kell tőle venned. Természetesen a lejárati idő nem egy halálpontos időpont, attól még lehet, hogy semmi baja a parfümnek, de ha a bőröd kipattog, kivörösödik vagy viszket tőle, akkor ne tartsd meg!
2009. jan. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!