Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az középiskolai házirend...

Az középiskolai házirend megtilthatja a piercing viselését?

Figyelt kérdés
Nekem septum piercingem van és az igazgató azzal fenyegetőzik hogy ha nemvesezm ki akor kitesz a sulibol . De én ugytudom hogy erre van egy szabáj könyv amibe bennevan hogy ojan ékszert viselek amijet akarok csak tesi vagy technika órán vetethetik ki mer ott balesetveszélyes ez igaz ? És mi a könyv neve ? Vagy interneten van valami a könyvböl ilyen oldal ?
2010. okt. 22. 13:27
1 2
 1/20 hot_kiss ***** válasza:
37%

Először is böngészd át a sulid házirendjét. Ha abban nincs bent, akkor semmi joga még csak szóban sem b@szogatni..

Ha mégis bentvan, akkor gőzöm sincs.. szerintem nem szólhat bele egyébként sem, hisz' a Te tested és akaratod.

2010. okt. 22. 13:29
 2/20 anonim ***** válasza:

Úirsten...ezt velünk is eljátszották jó 5 éve elsőbe..

Volt aki elment ezért mert már elege volt az örökös b.szogatásból, volt aki maradt és benthagyta és kapott egy igazgatóit...de nem rakták ki.

Eléggé szánalmas próbálkozásnak tartom a tanárok részéről ezt..hisz én sem szabtam meg nekik, hogy a Kati néni nem veheti fel a piros tűsarkúját mert az r.bancos:D

Úgyhogy csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz..böngészd végig a sulid házirendjét és keress rá a jogszabályokra a neten..ha esetleg mégis találsz valamit, akkor hát én már csak azért se venném ki.:-) de ez én vagyok, én viszont nem szeretném, hogy téged kicsapjanak.

20/L

2010. okt. 22. 13:35
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
tanulj meg helyesen írni, aztán pampogj az igazgatónak...
2010. okt. 22. 13:53
 4/20 anonim ***** válasza:
nálunk benne van a házirendbe, nézd meg a tiedet, lehet abban is benne van
2010. okt. 22. 13:55
 5/20 A kérdező kommentje:
Bennevan ! De azt olvastam valahol valami diák jog könyvbe hogy a házirend se tilthatja a diákoknak testékszer viselését és extrém öltözködését sem .Én hagyom a piercinget szarok a igazgatóra . xd
2010. okt. 22. 14:09
 6/20 anonim ***** válasza:
:D hát jó, te tudod, csak aztán nehogy tényleg kirakjanak...egy piercing nem ér annyit.
2010. okt. 22. 14:13
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, de a többi diáknak sokkal de sokkal jobb lesz egy ilyen agyatlan hülye liba nélkül.
2010. okt. 22. 14:31
 8/20 anonim ***** válasza:

de a házirend felülírhatja

mikor jelentkeztél az iskolába és felvettek elfogadtad az összes szabályt, és egyúttal annak betartására kötelezted magad

örülj akkor, hogy még csak fenyegettek, és nem kaptál valami fegyelmit...

ha menni akarsz a suliból ne így tedd nem mutat jól, amikor másik suliba felvizel

2010. okt. 22. 14:38
 9/20 anonim ***** válasza:

Elfogadta a szabályokat, és a szabályok is elfogadták Őt. Akkor mi a baj?

Elméletben valami olyasmi van a házirendben, hogy a tanulónak megfelelően kell öltözködnie. Ez lefordítva annyit jelent, hogy kerülnie kell a feltűnő viseleteket.

Gyakorlatban meg le van sz×rva. Max. a nagyon-nagyon elit helyeken rúgnak ki ilyenekért embereket. De oda nem is ez a réteg jelentkezik...

2010. okt. 22. 18:01
 10/20 A kérdező kommentje:
Amugy meg akkorse rúghatnak ki ha rózsaszinre festem a hajam vagy nagyon extrémen öltözök . Mer 18 éves koromig iskolaköteles vagyok vagyis nem rúghatnak ki ugye ?
2010. okt. 22. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!