Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítség kéne! Tetoválást...

Segítség kéne! Tetoválást szeretnék, na de milyet?

Figyelt kérdés

szeretnék valami olyasmi tetoválást, ami egy Turulmadár-címer-Nagymagyarország kombinációk valamelyikét tartalmazza, szóval Turul+NagyMo., vagy Turul+címer. e nyakam alá arra a kiálló csontra egy max 5x5 cm-esre gondoltam, csak nem találtam meg a mintát, amibe beleszerettem. ha mutatnátok párat, sokat segítene!

20Ł

2010. okt. 20. 23:16
 1/9 anonim válasza:

En a helyedben inkabb a popsimra tetetnek egy egeret, ami eppen befut a lukba :) :) :)

20F

Viccet felreteve szerintem ne tetesd olyan helyre, hogy ha idosebb korodban meggondolod magad akkor ne tudd levetetni.

2010. okt. 21. 15:40
 2/9 A kérdező kommentje:
azért szeretném a nyakam alá, mert ott takarja a póló, így nem mindig látszana, csak ha én akarom:)
2010. okt. 21. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem keresgélni, de ha küldesz linket, hogy kb. milyen legyen a turul meg a címerről, szívesen rajzolok neked és megmondod, hogy tetszik-e.
2010. okt. 21. 16:47
 4/9 A kérdező kommentje:

szia!

[link]

valami ilyesmire gondoltam, de kard meg kereszt nélkül

[link] ez is tetszene pl., és valamelyik címer:

[link]

szall az a lényeg hogy félig oldalról egy kiterjesztett szárnyú Turul, karmában meg a címer, vagy a kard+címer

az a baj, hogy nem találtam olyan képet, ami tényleg tetszene, de rajzolni viszont nem nagyon tudok:S

előre is KÖSZÖNÖM!!!!

2010. okt. 21. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:

vagy NagyMo. + Turul, az kb. így tetszene:

[link]

csak fordítva legyen benne a madár...szall..érted:)

2010. okt. 21. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Aha, szóval balra legyen a madár feje, kitárt szárnyakkal, címerrel vagy nagy mo.-val.Oks, hétvégén akkor rajzolgatok, legkésőbb hétfőn küldöm, de csak telóval tudom lefényképezni majd.szia.
2010. okt. 22. 18:21
 7/9 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon köszönöm. egyenlőre úgy néz ki, h ez lesz:

[link]

(csak fordítva a madár)

de ha jobbat tudsz, akkor nagyon hálás leszek!!!

puszi

2010. okt. 22. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem felejtettelek ám el, csak besűrűsödtek a programok, de rajta vagyok ám, jelentkezek majd a rajzzal.

2010. okt. 26. 19:21
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi köszi:)
2010. okt. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!