Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválást szeretnék, de milyet?

Tetoválást szeretnék, de milyet?

Figyelt kérdés

Tudom, nekem kéne tudni, de valahogy nem találom a megfelelő mintát/szöveget, szóval egy kis segítség kéne.

Valami férfiasabb minta kéne, valahova karra. Nem túl nagy, de nem is pici. Tudnátok ilyesmit mutatni?

2010. jún. 19. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Pfff....a világ összes mintáját meg lehet csinálni férfiasra és akármilyen méretűre, felkarra...amúgy meg elég gáz, hogy tök ismeretlen emberektől várod, hogy eldöntsék, mit viselj egy életen át a bőrödön! Ha nem tudod mi legyen az, akkor inkább még ne csináltass semmit, hanem először találd ki MAGADTÓL! Egyébként csak megbánnád szerintem...
2010. jún. 19. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:

tudtam hogy valaki ezt fogja írni...

nem azt várom hogy helyettem döntsetek hanem azt hogy adjatok ötleteket mert én valahogy semmi jót nem találok mostanság ami tetszene.

2010. jún. 19. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
De annyi elképzelésed csak van hogy kb. mit szeretnél: állat, portré, növény, nonfig (ezt ha lehet, inkább ne), szimbólum, írás stb....színes vagy fekete meg hasonlók...
2010. jún. 19. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
én mindig úgy csinálom, hogy szánok 1-2 napot guglin keresgélve és amelyik hirtelen megtetszik azt már varratom is.
2010. jún. 20. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!