Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválást szeretnék, milyet,...

Tetoválást szeretnék, milyet, hova?

Figyelt kérdés
Tetoválást szeretnék, két helyre, egyet a hasam környékére egy pedig az alkaromra. Eredetileg azt gondoltam, hogy 3csillag, hasam alá, hasam mellé, és az oldalamra, így ívesen fel, de akkor nem tudom, hogy az alkaromra mit kéne, mert oda is csillag hülyén nézne ki, mit ajánlotok, hova mit kéne? Egyszínű tetoválásokat kedvelem jobban.
2011. júl. 24. 21:45
 1/4 hot_kiss ***** válasza:
Így NE csináltass tetoválást. Ha számodra lóf@sz jelentése sincs, akkor csak divatból csinálnád és bármilyen szép egy tetkó így csak tintapazarlás.
2011. júl. 24. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:

na ez a legcikibb. Mit ajánlotok, hova? Jézusom, ha nincs saját elképzelés ne tetováltass, a tetoválás marhára nem erről szól, és a tetoválók is csak röhögnek az ilyenen. Éppen nemrég voltam bent a tetoválószalonban, bejött egy csaj, megkérdezte mennyiért tetoválná fel a két csuklójára angolul azt, hogy nagy és erős.

Miután kiment a csaj...hát jobb, hogy nem hallotta mit mondott a tetoválósrác...

Azt mondja nem az, felírom én neki pár perc alatt, ha annyira akarja, de ez az, amit nem szívesen csinál és nevetségesnek tartja.

23N

2011. júl. 25. 10:15
 3/4 A kérdező kommentje:

nem azt mondtam, hogy akkor ez lesz.

cska érdekelt, hogy ilyen helyekre miket szoktak, hátha megtetszik valami, de amúgy már le lett fixálva, hasam alól mennek fel csillagok az oldalamig, alkaromra pedig egy nekem kedves idézet.

2011. júl. 25. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor inkább ne csináltass...
2011. aug. 9. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!