November végén csináltattok már karácsonyi körmöket vagy csak decemberben?
Ha csináltatnék, tuti csak decemberben tenném, de annak se az első hetében, mert (1) karácsonyra nem lenne karácsonyi hangulatom (direkt boltokba se járok, mert november 3-án már minden karácsonyi, én pedig nem novemberben ünneplem, hanem több mint 1,5 hónappal később, december 24-én), (2) karácsonyra lenő, és tök csúnya vagy (2b) 2-szer csináltathatok egy évben karácsonyi körmöt, egyet novemberben meg egyet decemberben, én meg nem karácsonyozom két hónapig, (3) annyi szép minta van, hogy nem akarok 12 havi körömmintából 2-t elvenni csak karácsonyi designra, (4) nekem november még ősz, kiélvezem azt az időt is.
De ha szeretnéd, csináld, van olyan barátnőm, akiről november 10-étől le nem lehet vakarni a karácsonyi pulcsikat, és ő ettől érzi jól magát, és ez tök jó.
Dec első hetében szoktam csináltatni egy téli, de még nem kimondottan karácsonyit (fehér, hópihés, ilyesmi)
És a karácsony előtti héten egy piros, tipikus karácsonyi mintást.
Én nagyon szeretem ezt az időszakot, nekem jó érzés, hogy a körmömön is megjelenhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!