Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » November végén csináltattok...

November végén csináltattok már karácsonyi körmöket vagy csak decemberben?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Idén csináltatok először, december elején-közepén tervezem.
2023. nov. 15. 19:39
 2/3 anonim válasza:

Ha csináltatnék, tuti csak decemberben tenném, de annak se az első hetében, mert (1) karácsonyra nem lenne karácsonyi hangulatom (direkt boltokba se járok, mert november 3-án már minden karácsonyi, én pedig nem novemberben ünneplem, hanem több mint 1,5 hónappal később, december 24-én), (2) karácsonyra lenő, és tök csúnya vagy (2b) 2-szer csináltathatok egy évben karácsonyi körmöt, egyet novemberben meg egyet decemberben, én meg nem karácsonyozom két hónapig, (3) annyi szép minta van, hogy nem akarok 12 havi körömmintából 2-t elvenni csak karácsonyi designra, (4) nekem november még ősz, kiélvezem azt az időt is.

De ha szeretnéd, csináld, van olyan barátnőm, akiről november 10-étől le nem lehet vakarni a karácsonyi pulcsikat, és ő ettől érzi jól magát, és ez tök jó.

2023. nov. 17. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Dec első hetében szoktam csináltatni egy téli, de még nem kimondottan karácsonyit (fehér, hópihés, ilyesmi)

És a karácsony előtti héten egy piros, tipikus karácsonyi mintást.

Én nagyon szeretem ezt az időszakot, nekem jó érzés, hogy a körmömön is megjelenhet.

2023. nov. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!