Kovid után volt bárkinek gondja a vesével? én oltatlan vagyok szedtem a favipiravirt decemberben kaptam el március óta izomrángások vannak meg nagyfokú gyengeség fülzúgás és fogyás csináltattam vérképet a cisztatin c és a foszfor emelkedik
Figyelt kérdés
a háziorvos szerint nincs baj pedíg valami nem stimmel voltam kardiológián is az jó de van erős szívdobogás is néha ami egész nap tart a gyógyszer is alíg akarja levinni rajtam kívül még ketten kapták el a családból anyám és a húgom pánikolok hogy meghalunk mindhárman a post kovidban nincs munkahelyem sem elvesztettem a kovid miatt kéne a pénz nagyon az összes pénzünk elment a kovid után kértünk segítséget az önkormányzattól nem segítenek meg nincs senkink se rokon senki a kocsinak is lejár a műszakija augusztusban nem tudom mi lesz ketten keresnek így a családban öten vagyunk az nem sok alig tudjuk beosztani ezért is pánikolok állandóan pörög az agyam hogy mit kéne csinálni de nem javulok december óta megbolondul az ember így elkapni ezt a mérget mert ez nem vírus 29 éves férfi vagyok elnézést a panaszkodásért de legalább kiírtam magamból a dolgokat2022. jún. 13. 22:45
2/6 anonim válasza:
A helyesírásodat is a covid ette meg, ugye?
3/6 anonim válasza:
Favi akármi helyett C, D vitamin, zöldség és sok folyadék (nem cukor tócsa).
4/6 anonim válasza:
ilyen szedjél rá és jó lesz: [link]
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A vesémmel ugyan nincs gond, de izomrángásaim nekem is vannak. Szintúgy, mint Neked, a Covid után néhány hónappal kezdődött. Januárban voltam Covidos és március közepe óta rángnak az izmaim a testem szinte minden pontján, minden egyes nap, különböző intenzitással.
Neked mennyire intenzívek a rángásaid? Minden nap érzed, folyamatosan ráng vagy csak egyet egyet? Naponta esetleg többször is van?
Sajnos egyre többfelöl hallom ezt a tünetet, az orvosok pedig nem igazán törődnek vele...Köszönöm, ha megosztod velem a tapasztalatodat, nagyon aggódom emiatt a tünet miatt.
23/L
6/6 A kérdező kommentje:
utolsónak írtam privát üzit
2022. szept. 22. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!